Yandan adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Sevdası büyük olan tatangalara yardım topluyoruz
76
●5.067
- 16-08-2010, 02:09:26Yapan adamda yapıyorum demez zaten.Yandan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 16-08-2010, 02:18:24Üyeliği durdurulduBaşkan sizi çok düşünse tatangaları ücretsiz alır.
Bknz: EyüpSpor her deplasmana minimum 3 otobüs.
Antalyaya 8 otobüs gidildi
- 16-08-2010, 02:22:17Tatangalar'ı ücretsiz almaya kalksalar stad yetmez Sinan'ım.RebeLMasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıca kulübün 30 milyon liraya yakın borcu var. Bu borcu ödemek için gelirinin olması gerek. Türk futbolunun ulu çınarı Sakaryaspor'u ayakta tutabilmek için Adapazarı'ndaki otopark gelirleri (belediyeye ait olanlar) Sakaryaspor kasasına gönderiliyor. Hali hazırda durum bu iken biletleri bedava yapmak mantıksız olur.
Ve sanırım bilet fiyatları 5 ya da 7.5 TL. İki haftada bir bu ücreti veremeyen adam, sigarasından, alkolünden kısamayan adam zaten Tatanga değildir. O ismi taşımaya layık değildir.
Not: Konu aşırı gereksiz bir konudur, orası ayrı.