• 06-08-2010, 00:54:34
    #1
    Kişi listenizden birisinden böyle birşey geliyor, link geliyor birde. facebookun.com uzantılı bir link geliyor tıklayıp kul.adı ve şifrenizi girmeyin. Linke tıklamayın hatta.

    Eğer siz kapalıysanız otomatik olarak listenize gönderiyor.
  • 06-08-2010, 10:57:33
    #2
    facebookte.com

    şifre girmeyin
  • 06-08-2010, 11:40:19
    #3
    ahtapot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    http://www.facebookte.com/

    şifre girmeyin
    vay bee fake in kralını yapmış adam
  • 06-08-2010, 16:54:48
    #4
    delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    vay bee fake in kralını yapmış adam
    O kadar zor bi iş değil Asıl zor olan insanların kanıp şifre ve mail girmesi
  • 06-08-2010, 16:57:21
    #5
    Sahtekâr olarak bildirilmiş site!

    www.facebookte.com konumundaki sitenin sahtekârlık (yemleme) sitesi olduğu bildirildi ve açılması güvenlik tercihlerinize dayanılarak engellendi.

    yazıyor bende..
  • 06-08-2010, 17:00:37
    #6
    Evet banada geldi bende çok güzel bir kullanıcı adı ile şifre girdim hehe
  • 06-08-2010, 17:42:48
    #7
    Banada geldi noluyo leyn dedim. Linke tıkladım. Gönderilen msjı bi daha okudum. facebookte.com dedim çakaaaaallll
  • 06-08-2010, 18:41:55
    #8
    Space adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    O kadar zor bi iş değil Asıl zor olan insanların kanıp şifre ve mail girmesi
    tasarım falan zor olanı değil zaten, şifrelerin gelmeside sorun değil ama domain kurnazca demek istedim.

    edit: operada açılıyor.
  • 06-08-2010, 18:45:50
    #9
    Bu virüsten nasıl kurtuluruz? Böyle şeylere tıklamadığım halde msnime bulaşmış. Çare var mı buna ?