Gittigidiyor satış sorunu.
12
●745
- 24-07-2010, 11:06:41hocam zaten kargoyu getiren kuryenin yanında açıp bi inceliyorsun baktın sorun yok alıyorsun eğer kutu boşsa kuryeyle aynen geri iadeTRaKe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ve de aldığın sitede de onaylamadın mı paran geri hesabına yatar.
- 24-07-2010, 11:40:31Ürünleri satan gittigidiyor.com değil. Yani sen paranı yatırınca adama ulaşıyorlar ürünün kargolanmasını veya gittigidiyor.com a ulaştırılması isteiyor. Adama ulaşamazlarsa veya bir şekilde ürün sana gelmezse karşı tarafın üyeliğini iptal edip ip yasaklama koyuyorlar (ben yaşamadım yaşayanlar anlatıyor) sonra da sana paranı iade ediyorlar. Bu sürecin ne kadar olduğu belirsiz yani 3 gün diyenlerde var 5 gün diyenlerde var.
Kargo olayına gelince. Bu zaten heryerde böyledir; kargo gelir, ürünü alırsın, irsaliyeyi imzalamadan ürünü açarsın incelersin (hele ki ikinci el ürünlerde) kırığı falan varsa gelen adama raporu tutturursun sonra da ürünü istersen iade edersin istersen ürün sende kalır yenisi gelene kadar bekletirsin. Fakat Türkiye'deki kargo firmalarında çalışan elemanlar, sanki yangından kaçar gibi kutuyu sana atıyorlar hemen imza istiyor ve kaçıyorlar
Not: gittigidiyor.com ile hiç alışveriş yapmadım. - 24-07-2010, 18:10:40iptal olduğunu sanmıyorum. son 1 ayda 21 eksi almış. yarısı kargoyu bile göndermemiş.delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-07-2010, 18:35:03Hayır söyle olur
3iş günü içinde kargo yapması lazım yani kodu girmesi lazım eğer girmez ise sana hak geçiyor sen uyarı verdiriyorsun + 24 saat süresi yani 1 iş günü daha giriyor sen 1 iş günü daha bekliyorsun yene yapmaz ise 5. iş günü paran sana geciyor.
5.iş günü senin yorum bırakma hakkın var ister 5 yıldız ister 1 yıldız ister olıumlu ister olumsuz bıraka bilirsin. - 24-07-2010, 18:37:42Demekki kimse şikayet etmemiş yada gözden kaçmıştır. Ama iptal olduğunu biliyorum hatta ben bir açıkarttırmaya girdim sonra kazandım ama adam yazmadığı birşeyleri msn üzerinden söyledi bana bende (bilmediğimden) parayı geri çekmeyi talep ettim, adam da gitmiş şikayet etmiş beni üyeliğimi hemen sildiler. Yani yorumumda da söylediğim gibi hiç alışveriş yapmadım fakat girişimde bulundum silmişlerdi. Arkadaşım da ürünü satmaya kalktı sonra adama bu kadar paraya bunu satmam diye fiyat yükseltmeye çalıştı ve ip ban aldı. Bizzat şahit olmadım.
bir de bu kadar eksisi olan birisiyle alışveriş yapılır mı
ve de aldığın sitede de onaylamadın mı paran geri hesabına yatar.