Arkadaşlar merhaba,
Araba almayı düşünüyorum hatta düşünmüyorum kesin alacağım fakat kafama göre bir araç bulamadım.Nerdeyse 1 haftadır araba.com sahibinden.com felan geziyorum ama kafama göre bir araba yok bulamadım.
1,6 motor olmalı. 2,0 kesinlikle düşünmüyorum.Çok ağır bir kazası olmamalı.Full dıştan boya yapılmış olmamalı.Spor yada genç arabazı tarzında araba düşünmüyorum yani arabanın baktımı şöyle ağırlığı olmalı.Parçası kolay bulunabilir bir araba olması tercihim.Renault'tan bıktım,kesinlikle Renault almayacağım.Bütçe 20bin TL.Kafama yatan sağlam bir araba bulabilirsem 2-3 daha zorlarım.
Şuan aklımdakiler 2000-2001 Audi A4, Volvo S40, Peugot 307 yada Honda Civic.
Önerileriniz,alınabilir diyebileceğiniz arabalar nedir?
Arabadan anlayanlar,fiyatlar ve piyasa hakkında bilgisi olanlar ?
30
●2.392
- 15-07-2010, 18:25:41
- 15-07-2010, 18:43:51Kesinlikle böyle birşey düşünmüyorumLine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eski tip BMW ile uğraşamam.
Ford focusu değerlendiriyorum. araba.com'da buldum bi tane Ankara'dan yarın onu arayacağım.Başka önerilerede açığım. - 15-07-2010, 18:49:54Focuslar çok yakıyor bildiğim kadarıyla haberin olsun bu arada.Ufuk Gedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eski tip BMW ile uğraşamam.