• 05-07-2010, 16:02:36
    #1
    Arkadaslar GGdan alışveriş yapmam gerekiyor fakat kredi kartı kullanmak istemiyorum eft veya havale ile yapmak istiyorum fakat bunu seçemiyorum birileri bana yol gösterirse sevinirim.Kredi kartı limitleri doldugundan ödemeyi banka havalesi ile gerçekleştirmek istiyorum daha ilk Alışverişim daha önce arkadaslarım alıp ödemeyi onlara gönderiyordum onlarda tatile gitmişler yardımcı olursanız sevinirim.

    Yada Ürünü alıp ben size parasını göndereyim İş bankası Olan bir arkadas Yardımcı Olabilir.Senelerdir Burdayım herhangi bir sorun olmaz yani.1.yolu anlatırsanız daha iyi olur kimseye Sormadan alışverişleri tamamlayabilirm

    saygılarımla.
  • 05-07-2010, 16:41:30
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Dün sormuştum Havale veya EFT ile uğraşmayın.İş bankası online işlemlerimi kapatmış.Açık olsaydı yardımcı olurdum
    https://www.r10.net/off-topic/672850-...is-yapmak.html
  • 05-07-2010, 17:19:50
    #3
    sükürler olsun biri çıkıp buraya yazdı

    Cevabın için teşekkürler kredi kartı ile alışveriş yaptım fakat limit yetmeyebilecegi için online odeme daha iyi olucaktı birkaç arkadasım yardımcı oluyordu onlarda gitmişler heralde istemeyerekte olsa kredi kartını kullanıcaz.
  • 05-07-2010, 22:54:00
    #4
    İkinci Yazdıgım için yardımcı olabilecek varmı arkadaslar ? Ürünün Parasını İş Bankası Hesabınıza gönderirim.
  • 05-07-2010, 23:34:58
    #5
    ne kadarlık ürün ?
  • 06-07-2010, 00:35:55
    #6
    Ürün 40 liralık yani sabah para cebinizde olucak ben alamıyorum ondan yoksa Ben Halledicem okudum eft ile alayım ama oda kaldırılmış Sizin Herhangi bir zararınız olmucak isterseniz taksitle alın elinize nakit geçicek zaten..

    Eger alırım derseniz Bana Pm atın Hesap bilgilerini ödeme geçeyim(İş bankası) msn adresinizi falan yine laızm olursa yardım isteriz.Yani Herhangi bir sıkıntı yaratmam kimseye bundan dolayı.Az çok burda takılıyoruz biliyoruz birbirimizi.

    Bugun alınması gerekiyor bana çarşamba ulaşşın üzerime olmassa baska bakıcam çünkü Önemli birşey.
  • 06-07-2010, 17:44:19
    #7
    Sagolsun bir arkadas Halletti Yardım eden etmeyen Herkese Teşekkürler..