• 26-06-2010, 22:33:33
    #1
    Arkadaşlar bişi arastırıken bir şeyi gördüm

    http://www.smf.gen.tr/smf/index.php?...5164;topicseen



    Buradaki bir arkadas r10 davetiyesi gönderiyormus,İmzasına eklemiş




    R10 da ki üyeliği : https://www.r10.net/members/45357-mekan34.html

    Nerden buldum konusndada sitesi : www.link-degisimi.com
    whois e baktım oradaki maili r10 da aradım ve konuda mail adresini yazmıs
  • 26-06-2010, 22:35:35
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    sorumluluğunu kabul edıyorsa bize laf etmek düşmez diye düşünüyorum..tutar bir adam *********** çıkarsa onu da uçururlar merak etme..ama aksi halde davetiyeler süs olsun diye koyulmadı herhalde oraya isteyen istediğine atar sonucuna da katlanır (:
  • 26-06-2010, 22:38:19
    #3
    AnTiBiy0tiq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sorumluluğunu kabul edıyorsa bize laf etmek düşmez diye düşünüyorum..tutar bir adam *********** çıkarsa onu da uçururlar merak etme..ama aksi halde davetiyeler süs olsun diye koyulmadı herhalde oraya isteyen istediğine atar sonucuna da katlanır (:
    Haklısın ama böle yapmasıda hiç hos değiş bir sürü kişi davetiye isticek ve isteyen kişilerin hepsinede gönderirse . Herhangi bi bir ücret istemediği ne malumki