Acil Yardım Msnimin şifresi devamlı değiştiriliyor.
5
●432
- 21-06-2010, 21:09:44Arkadaşlar yarım akıllının birisi msn şifremi değiştirip duruyor Pc de keylogger kontrolü yapıyorum. ctrl + alt + delete den services.exe systemde cmd den net user yazıyorum harici bişi yok böyleyken msn şifremi gizli sorumu alternatif maillerimi değiştirmeme rağmen genede değiştiriyor şifremi pc de antivirüs felanda yok ne yapmamı öneririsiniz. msconfig ve regedit currentversion rundan bakıncada harici yabancı bişi göremiyorum. işin içinden çıkamadım gitti
- 21-06-2010, 21:19:39Tüm kontolleri yapıyorsun, bir keylogger bu şekilde rahat olarak tespit edilir. Fakat anlamadığım eğer bilgisayarında keylogger varsa bu kadar nasıl gizli kalabilir, bence imkansız.
Başka yerlerde oturum açtıysan diyeceğim ama sende sürekli değişiyorsun anladığım kadarı ile. MSN hesabında paralel bir mail oluşturulmuş olabilirmi ? Oradan sıfırlama yapmasınlar? yahut güvenli moddan gerekli kontrolleri yaptınmı ? - 21-06-2010, 21:42:31İlk önce şifremi değiştirmiş onu geri aldım. Sonra Alternatif maili değiştirmiş onuda tekrar düzelttim sonra gizli soru cevabı değiştirdi onuda anında değiştirdim Combofix ile tarattım.
c:\windows\system32\instsrv.exe
c:\windows\system32\secushr.dat
Bunları buldu ve sildi bakalım