Arkadaşlar büyük çaplı ilk kazamı yaptım.Daha dogrusu zorla yaptırılmak zorunda kaldım.Aşırı acemi bir bayanın anayola atlaması ve fren diye gaza köklemesi neticesinde arabam hurdaya çıkarken benim sağ bacağımadaki kemikte çatlak ve yanımda bulunan abiminde omzu çıktı.
Bayan suçunu kabul ediyor ve yeni bir araç alacagını söylüyordu. Karakola verdigimiz ifadelerde de kendisinin duramadığını yola çıktıgını belirtti.
Ben ve abimde kendisinden şikayetçi olmadık.
Ancak bu gün kendisini ilgisiz olay günü (dün) verdigi sözleri unuttugunu hissettim.Trafik raporunu bekliyoruz.Bundan sonra ne olacak daha önce bu tip sıkıntılar yaşamış arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.
Bayana ne şekilde zararımızı karşılatabiliriz.Aracın tamiri söz konusu olamaz çünkü inanılmaz bir durumda içinden nasıl çıktıgımıza herkes hayret ediyor.
Konu ile ilgili önerileriniz nelerdir ?
Arabam da bende pert olduk !
30
●1.796
- 20-06-2010, 17:10:45İlk önce çok çok geçmiş olsun hocam, Kadından şikayetçi olmuaycagız die karakolya bildirim yaptınızmı bir yere imza attınızmı ? kadında masrafları yani size yeni bir araç alacagım die karakolda bir tutanaga imza attımı bir diğer sorumda arabanın kasko su felan yokmuydu.
Tekrar Tekrar geçmiş olsun . - 20-06-2010, 17:11:59Allah razı olsun dostlarım. Çok şükür iyiyiz biraz agrı sızı onlarda normal geçer 1 haftaya inşallah.
Ancak şuan kendimden çok işlerimi düşünüyorum.Aracım ticari amaçla kullanılan bir araçtı şuan benimle beraber 8 kişinin ekmegi kesilmiş durumda.Anlıyacağınız bir an önce karşı tarafın zararı karşılaması gerekiyor. - 20-06-2010, 17:15:02cl0ud adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayetçi olmayacağımızı ifadelerde belirtip imza attık.Ancak olaylar hakkında pek bilgim olmadıgı için ifade alan görevliye kişinin zararı karşılamayı kabul ettigini kendimin ve abimin yaralanmasından dolayıda şikayetçi olmadıgımızı belirttik ve imzaladık. Bir diger soruna gelecek olursak oradaki memur masrafları karşı tarafın karşılamasıyla ilgili bir tutanak vs tutmadı. - 20-06-2010, 17:22:23Mugi: dedigin gibi oraya açsaydım daha iyi olurdu yetkili bir arkadaş görürse taşır sanırım.
Venom: olay dün gerçekleşti ambulansla hastaneye kaldırdılar.Şuan da malesef pek yürüyemiyorum yani inceleme olanağım olmadı.Ancak kazadan sonra bir evin bahçesinde biraz oturdum ambulans bekledim bu sırada oradaki ev sahipleri olayı gördüklerini kadının bir anda yola fırladıgını ve sonrada fren yerine gaza bastıklarını aracın yavaşlaması yerine hızlandıgını gördüklerini söylediler.
