Gece yatarken kalp ağrısı ? :(
40
●14.095
- 07-05-2010, 16:29:17Gece yatarken ve sabah kalktığım zaman çok fena ağrı oluyor. Sol gögüsüme vuruyor ağrı, birşeylerle uğraştığım zaman hissetmiyorum ama gece yatarken çok fena ağrıyor. Bu konuda bir bilgisi olan varmı ?
- 07-05-2010, 16:45:41bu tür konuları burada değil doktorun yanında tartışmak gerektiğini düşünüyorum, sonuçta yanlış bir bilgi uygulama ihtimali var, birisi birşey der anlar anlamaz sende uygularsın Allah muhafaza, bi doktora görün bence. Benimde sol omzumda var ama soğuklarda göğsüme vuruyordu omzumu incitmiştim bir iki sene evvel ve kara lahana yediğimde (salatayla) aşırı derecede ağrıyordu omzum. Sebebini araştırmıştım ama kara lahanada olan bir madde yüzünden diye bulmuştum, sanada yediğin birşey dokunuyordur belki. Ama söylediğim gibi doktora başvurmadan uygulama yapma sen.
- 07-05-2010, 16:47:04Üşütmüş olabilirsiniz, nefes aldığınızda sıkışır ve birşey batıyor gibi oluyorsa, hapşurduğunuz zaman da bu batma şiddeti artıyorsa dediğim gibi üşütmüşünüzdür soğuk havayı uzun süre teneffüs etmemeye özen gösterin 2-3 günden iyileşirsiniz.
Yine bir iyileşme olmazsa kalp doktruna göürnün belki başka bişey olabilir, kalp işi ihmale gelmez. - 07-05-2010, 16:55:27Üyeliği durdurulduHocam öncelikle rahatla, Kalp hiç bir şekilde ağrı yapmaz ve bir problem olsa dahilinde nefes almakta sorun yaratmaz.realmerciless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstersen rahatlamak amacıyla bir kardiyolojiye akabinde bir göğüs hastalıkları uzmanına danış derim ama emin ol ki o ağrı kas ağırısıdır.
Sevgilerimle.. - 07-05-2010, 17:05:28Doktora gideceğim pazartesi günü arkadaşlar.
Önerileriniz için hepinize teşekkür ederim.