• 24-04-2010, 20:38:52
    #1
    Giresun'da yaşayan Cafer Dede, evlenebilmek için ilginç bir yol denedi.



    CAFER DEDE BÖYLE EŞ ARIYOR - VİDEO
    Evlilik programlarına katılmak yerine kendini tanıtan görüntülerini video paylaşım sitelerine koyan Cafer Dede, senede 1.5 ton fındığını olduğunu belirterek kendisiyle ilgilenen hanımlar için kendisinin her zaman hazır olduğunu söyledi.

    Espiye İlçesi'ne bağlı eski adı Keçiköy olan Güzelyurt köyünde yaşayan 70 yaşındaki Cafer Demir, evleneceği hanımı bulabilmek için değişik bir yola başvurdu. Cafer Dede, evlenmek için bayan arayan kişiler gibi evlilik programlarına çıkmak yerine kenidini tanıtan görüntülerini video paylaşım sitelerine köydü. Senede 1.5 ton fındığının olduğunu söyleyen Cafer Dede, " Evim ve emekliliğim var. Sağlık sorunum yok. Yalnız yatıyorum, yalnız kalkıyorum. Altın ve bilezik alacağım hatta kulağına küpe bile alırım. Giysilerimi yıkayacak ve giydirecek kimsem yok. Tez günde hayırlı bir aile arıyorum. Bana talip olan bayanlar için burada her zaman hazırım"dedi.

    İnternette talibini arayan Cafer Dede'nin görüntüleri tıklanma rekorları kırarken şu ana kadar evlenip evlenmediği ise merak konusu oldu.

    DHA
  • 24-04-2010, 20:40:07
    #2
    buadam en son karı arıyordu buldumu ?
  • 24-04-2010, 20:51:56
    #3
    Üyeliği durduruldu
    frmpostcusuyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    buadam en son karı arıyordu buldumu ?
    hala arıyor ya bulamadı