Arkadaşlar dün gece bana böle bir mesaj geldi ve bilmeden doğruladım pokerde 14m chipim çalındı bununla ilgisi varmıdır?
Kurallarimizin 20/84 Numarali Bolumunde Yer Alan " Birden Fazla Kullanici Hesabiyla Kaydolmak ve Ayni ip Adresiyle Birden Fazla Kullanici Girisi Yapmak."( HESABIN 1 AY SURE ILE DURDURULMASI ) Hukmunu Kapsamaktadir.Çoklu Kullanim Alanlarindan Baglaniyorsaniz Lutfen en kisa surede guvenliginiz icin inceleme altındaki hesabinizi dogrulayiniz. Dogrulama islemini asagidaki bağlantiyi takip ederek gerçeklestirebilirsiniz.
http://www.facebook.com/l/2be14;www....activation.htm
Dogrulama yapilmayan hesaplarin kapatilmasindan dogacak herturlu sorumluluk kisinin kendisine ait olup, Site Yonetiminden hak talep edilemez.
Bu sorunu mumkun oldugunca cabuk cozmeyi umuyoruz. Sabrin icin tesekkur ederiz.
--------------------
Bu mesajı yanıtlamak için, aşağıdaki bağlantıya tıkla:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Fr...a00e1bG31e41G0
___
Email Windows Live Hotmail adres defterindeki kişileri Facebook'ta bul! Gitmek için: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=email
Facebook ofislerinin bulunduğu adres: 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA
Facebook ta dolandırıcılık :(
3
●777
- 02-03-2010, 11:38:03Birebir Alakalıdır.
Facebook Ve Benzeri Buyuk Sirketler Boyle Birsey Asla Talep Etmez. Hatta Hiçbir Sistem Boyle Birsey Talep Edecegini Sanmıyorum.
- 02-03-2010, 12:57:11Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
- 02-03-2010, 14:10:19Facebook kolay kolay kimseye bu tür mesaj atmaz. Hesabı kapatır geçer. Ayrıca Türkçe'de mail atacaklarını düşünmüyorum. Hadi Türkçe yolladılar hiçmi yazım kurallarına uymuyorlar. Türkçe karakterleri bulundurmamış ama Çoklu yazarken Ç harfini araya sıkıştırmış bunun yanı sıra ne zamandan beri virgülden sonra büyük harfle başlar olduk.
Facebook Ve Benzeri Buyuk Sirketler Boyle Birsey Asla Talep Etmez. Hatta Hiçbir Sistem Boyle Birsey Talep Edecegini Sanmıyorum.