• 17-02-2010, 02:52:56
    #19
    Bence bir ise girin ve calisin. Böylelikle kurtulursunuz sanirim derdinizden.
  • 17-02-2010, 12:09:18
    #20
    Üyeliği durduruldu
    Ergenlik çağında olur dicem ama yaşınız 23. Canınızın sıkıldığı konular felanmı var veya çok fazla şeyi içinizemi atıyosunuz? Bunları bi düşünün derim sosyal hayatınız nasıl mesela halı saha, sinema gibi etkinliklere katılıyomusunuz. Tabi bu durumda bi pisikolog yardımı alsanız en iyi yöntem olur.(sözüm size değil ama bazı insanlar pisikiloğu deli doktoru olarak görüyo ne işim var niye gidim diyolar. Siz bunu aşmısınız sorunu olduğunu görmek bile büyük başarıdır kutlarım)
  • 17-02-2010, 14:27:45
    #21
    Alperbil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam psikoloğa gidersen sinir terapisi falan diye tuttursa sakın kabul etme resim falan çizdiriyolar adama çok sinir bozucu
    tamam kabul etmem

    Renksiztv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tahminimce bilgisayar başında çok zaman geçirip kendinizi aşırı yalnız hissediyorsunuz ve bilgisayar başından kalkınca;

    "acaba siteme yorum yapıldımı"
    "acaba r10da konularıma cevap yazılıyormu"

    vs diyor iseniz acil olarak bilgisayardan uzaklaşıp kendini resim çizmek, balık tutmam vs sosyalleştirmeniz gerekiyor. Şahsenaynı sıkıntıları bende yaşadım yakın zamanda sinir krizi geçirdim sağ elimle duvarları yumrukladım bıçak falan aradığımı haıtlrıyorum. O siniri zaman içinde içinizde büyüktüp daha fazla patlayacaksınız.
    Evet bilgisayar başında cok zaman geciriyorum,fakat siteme r10'daki konuma yorum falan yapıldımı diye bir kaygım yok,kimi zaman konumun oldugunu bile unutuyorum sosyalleşmek için yapacak hiç birşey yok,bulundugum yer bir ilce,bir sürede burada bulunacagım. ögleye kadar uyur,sonra cafeye gider arkadaşlarla okey vS. oynar 5-6 gibi gelirim eve,sonra sabaha kadar net basında.

    taylan2805 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    agresiflik, stresli yapıda olmandan kaynaklanabilir. stresin sebebi de kendin veya başkası için duyduğun endişelerdir. sürekli stres içinde olman da aşırı tepkiye yol açar. normal bir durum. psikologların hepsi iyi değil, ufak bir sorunu farklı algılayabilirsin. psikayatr a yönlendirirse ilaç yazacaktır. bunu da hiç tavsiye etmem. sosyalleşmeyi denemelisin.
    Hocam Stres yapacak bir konu yok , olsa.. beni korkutanda ozaten,herşey tam takır yolunda ne maddi nede manevi bir sorun var

    serhad_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bence bir ise girin ve calisin. Böylelikle kurtulursunuz sanirim derdinizden.
    Üniversitede öğrencisiyim hocam,fakat boş vaktim var,aslında denemeye değer. dikkate alacagım.

    trktun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ergenlik çağında olur dicem ama yaşınız 23. Canınızın sıkıldığı konular felanmı var veya çok fazla şeyi içinizemi atıyosunuz? Bunları bi düşünün derim sosyal hayatınız nasıl mesela halı saha, sinema gibi etkinliklere katılıyomusunuz. Tabi bu durumda bi pisikolog yardımı alsanız en iyi yöntem olur.(sözüm size değil ama bazı insanlar pisikiloğu deli doktoru olarak görüyo ne işim var niye gidim diyolar. Siz bunu aşmısınız sorunu olduğunu görmek bile büyük başarıdır kutlarım)
    Sosyal hayat diye hiç birşey yok bir kere. Canımı sıkan hiç bir konuda yok,herşeyden okadar bıkmışım ki,5 Yıldır birlikte oldugum kızarkadaşımla bile görüşmek,konuşmak istemiyorum haa onu sevmiyormuyum,seviyorum ondan sıkılmadım,bıkmadım ama arayınca isteksiz konuşuyorum,eskiden saatlerce konuşurken,sabahlara kadar konuşurken şimdi 1 saat konuşuyoruz oda susarak geciyor. ayrıca psikoloğun deli doktoru olan insanlardan asıl ben şüpe duyarım,cahil insanlar onlar hiç birşey benim sağlıgımdan önemli deil,kimin ne diyecegi umrumda değil anliyacagın

    Herkeze degerli yorumlarından dolayı,çokk teşekkür ederim arkadaşlar.
    -Önce Sosyalleşecem
    -Kısa sürede zaman gecirecegim bir işe el atacam
    - Olmadı Piskologa gidecem
    Recep ivedik işi oldu ama