arkadaşlar bu siteyi bilen kullanan alışveriş yapan var mı ? Fiyatlar Çok ucuz ama o fiyata bu ürünleri nasıl verir 3 liraya 16 gb lık flash bellek veriyor.
http://www.sonakal.com
bu siteyi bilen kullanan var mı ?
10
●981
- 10-12-2009, 23:23:21
- 10-12-2009, 23:31:42Üyeliği durdurulduSistem gittigidiyorla aynı sanırım uzaksın bu işlereCyberMaFia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teklif veriyorsun en yüksek teklifi veren alıyor.
Oda satıcı dilerse sanırsam
fiyat az gelirse satıcı satmaz. (bundan emin değilim)
Ben gittigidiyordan hemen al ı olanları alıyorum
ona teklif et buna teklif et uzun sürüyo
- 10-12-2009, 23:36:17hocam onu bende biliyorum ama siteye güvenemedim ve ayrıca üye olamadım acaba hırsızlık falan olabilir mi ? onu soruyorum üye olurken hata veriyor ve açık artırmaya girebilmek için kredi almak gerekiyo kredi kartı ile veya havale ile 25 kredi 30 lira
- 10-12-2009, 23:38:13bu sayfa http://www.sonakal.com/Default.aspx?p=2 ve slogan ofsayt, büyük şirketlerin hiçbiri bu kadar saçma slogan kullanmaz. Sona kalan dona kalır.
- 10-12-2009, 23:40:14işte bende şüphelendim şirkete benzemiyor çünkü.Lerze adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teklif veriyorsun en yüksek teklifi veren alıyor.
fiyat az gelirse satıcı satmaz. (bundan emin değilim)