yeter ulan. daha kaç evlat şehit olacak? hey ülkem hey. ne günlerdesin
Yetti artik pkk
27
●1.815
- 07-12-2009, 19:52:18Eposta Aktivasyonu Gerekmektedtp yani pkknın meclis kolunun kapatılma davası ile ilgili Amerika'lı bir üst düzey toplantıya katılıyor bilgi almak için.
Toplantı çıkışı muhabirlere yakalanıyor ve hiç bir açıklama yapmadan arabasına binip uzaklaşıyor.
Aslında bu herşeyi anlatıyor.
Bu adam neden katılıyor. Ona giren çıkan ne? Neden ilgileniyorlar? dtp Amerika meclisinde de ben mi bilmiyorum?
Ah özgürlüklerin ülkesi Amerika ah. Sömürüyorsun dünyayı. Tanrı Amerika'yı korusun mu? - 07-12-2009, 21:45:20Abi Allah (c.c.) yat kalp dua etiyorum şunlar bir de Sakarya'nın her hangi bir yerinde eylem gibi bir şey yapsalar.
İzmir fena dalarlar bizimkiler polis ses bile çıkaramaz askeri takmazlar o sinir ile o derece hani 2 sene önce bunlar toplantı düğün salonunda sonra baştılar 112 geldi kalp krizi geçiyordu polis yolu açamadı jandarma geldi açamadı adam ne oldu öldü aynı işte bu sefer daha çok patlar bizimkiler. - 07-12-2009, 21:59:11Eposta Aktivasyonu Gerekmekte7 Vatan Evladını daha kaybettik. Allah Ailesine ve Sevenlerine Sabır Versin.
- 07-12-2009, 22:02:53Rabbim diğer seçimlere vatanına , milletine , dinine bağlı birini başımıza getirmeyi nasip eylesin. Ne iktidar böyle dini bunlar gibi sömürsün , ne açıla açıla bi hal olsun , nede muhalefet bunlar gibi kaypak olsun.
Rabbim başımıza adam gibi adam getirsin . Getirsin ki bu it soylarından kurtulmayı bize nasip eylesin.
7 vatan evladının mekanı cennet olsun. Ailelerinede baş sağlığı diliyorum. Belki devlet onları kuru bir baş sağlığı ile belkide şehit maaşı ile hatırlayacak.
Ama onlar unutmasınlar ki gönlümüz hep onların yanında. Bugün belki onların kalbi nurlandı ama yarın sıra bizde. Rabbim bizede onlar gibi onurlu ölmeyi nasip eylesin.
