• 04-12-2009, 19:43:53
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Televizyonu ne zaman bi' haber izleyeyim diye açsam kesinlikle pkk(!) haberine rastlıyorum. Gündemde kalmak için eylem yapan pkklılara yardım ediyorlar resmen. Oysa ki sürekli bu tür olayları gündeme getirmeseler bence bi' tarafları bu kadar çok kalkmayacak.

    Üstüne üstün dtp li @#&!'nın teki çıkmış abdullah öcalanla Başbakanı, Devlet Bahçeli'yi ve Deniz Baykal'ı karşılaştırıyor. (bu adamların da hiçbirini sevmem ayrı birkonu ama yıllarca teröre hizmet etmiş, yüzlerce ocağa ateş düşürmüş birisiyle vatanî görevini yapmış kişileri karşlılaştırıyor) Neymiş efendim apoya işkence ediyormuşuz. (!) asılmadığına şükretsin @#$&.

    Ve nedense hangi kanalı açsam bu haber önemli denilerek gösteriliyor.

    Yayın organlarının da biraz daha dikkatli davranmasını bekliyorum açıkçası... Yaptıkları pkk ya yardım etmekten başka birşey değildir!
  • 04-12-2009, 19:57:46
    #2
    bi bakıma doğru söylüyorsun haberler terör ve cinayet haberleriyle doldu sırf bu yüzden haber izlemiyorum önceden hiç kaçırmazdım
  • 04-12-2009, 20:33:27
    #3
    Şu İmralı'daki köpek eceliyle ölse de kurtulsak.
  • 04-12-2009, 20:55:26
    #4
    Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
    apo denen gavatın yaşam şartları iyi değilmiş.
    Bu it için harcanan paranın, yapılan masrafın haddi hesabı yok. Krallar gibi yaşıyor, yediği önünde yemediği arkasında, özel doktorlar mı ararsın ne ararsan var.
    Bu itin bir haftalık masrafını ben bu yaşıma kadar bir arada görmemişim.
    dtpli vekiller kadar çirkefi, pisliği yok şuan piyasada.
    Başbakan, Deniz Baykal ve Devlet Bahçeli 11 yıl değil 11 gün aponun hücresinde yaşamalıymış.
    Be andavallar, şerefsizler; Başbakan, Deniz Baykal, Devlet Bahçeli kim apo denen besili domuz kim.
    Hangi akla hizmet, ne cesaretle apo ile bu isimleri bir tutarsınız?
    Bu sözleri ile ne *** olduklarını bir kez daha gösteriyorlar.
    Bunların Kürt'lerin haklarını savunduğu yok. Bunlara lanetler yağdıran, bunlar yüzünden ben utanç duyuyorum diyen pek çok Kürt gördüm, görüyorum.
    Yaptıklarının adını siz koyun.
    Bunların şerefsizliğe haber bültenlerinin yarısından fazlasını ayıranlar, dtpli vekilleri konuşturan daha doğrusu saçmalattıranlar ayrı bir tartışma konusu.
    Çok fazla yüz veriliyor, bir tarafları fazla kalktı.
  • 04-12-2009, 21:01:37
    #5
    Üyeliği durduruldu
    ben biliyorum apo için nasıl bir yere götürmeleri lazım

    A tipi Bir ceza evine gönderilmeli.

    2 metre derinliğinde 1 metre genişliğinde bbir çukura atıcaksın.

    içine de benzin dökeceksin. bu adamın cesedini türk topraklarında barındırmamak lazım yakıcaksın k.ıraka göndereceksin o çukurdan sonra
  • 04-12-2009, 21:16:20
    #6
    Bi çok avrupa ülkesi bunu çok güzel yapıyor, toplumu kötü etkileyecek, devlete millete zararı dokunacak, zararlı yayınları yayınlatmıyor ağır cezalar veriyorlar ama türkiyede
  • 05-12-2009, 00:14:13
    #7
    Üyeliği durduruldu
    Türkiyede gazilerimiz açlıktan ölüyorlar. Apo pisliği krallar gibi yaşıyor. Nasıl bir şey anlamış değilim.