Madem konu unutmak değil, konu yazacağım şekilde olabilir mi ?
Bu videoyu yalnızca CHP ile alakadar diye ekledin, aslında bu senin umrunda dahi değil. Çünkü desteklediğin kişi ve ideolojiler, yüce lider Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyet ve Devrimlerini benimsemiyor ve tam karşısında duruyor. Bu sebeple, sen bu videoyu Cumhuriyet'imize ve Atatürk'ümüze saygısızlık olduğu için değil, CHP li ve diğer Cumhuriyet'çileri yıpratabileceğini düşündüğün için açtın, peki ne oldu biliyormusun -> "

"
Söylediklerim de doğrumuyum ?
konu unutmak değil'i nereye çektin helal olsun. Konu unutmak değil konu onca yıl öğretmenlik yapmış birinin istiklal marşını bilmemesi.
1.cisi istiklal marşı ne atatürke nede cumhuriyete aittir. İstiklal Marşı adı üzerinde, Milletin marşıdır. Ve sözlerinde derin anlamlar içeren her sapın anlayabileceği birşey değildir.
2.cisi buraya chp gibi daim muhalefet olduğun için yazdın.
3.cüsü CHP gibi kendini bitirmiş hiçbir işe yaramayan parti içinde zaman harcıyıp böle konu açmam. Önemli olan istiklal marşı idi ve açtım. ( konu içinde c h ve p harfleri yan yana bile geçmiş değil )
4.sü her zamanki gibi konuyu siyasete çekme
Bu marşın barındırdığı derin anlamın bazılarına iğne gibi battığınıda biliyorum..