• 06-11-2009, 23:21:48
    #10
    Konuşuyorsa konuşmaz susar aynen onla arkadaşlık yapar yanında bir eş olmadı için hep öter eğer muhabbet etsin sözler söylesin filan dersen alma yanına eş ama yok farketmez diyorsan al.
  • 06-11-2009, 23:27:37
    #11
    digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    demek erkek kuşlar erkek insanlardan daha hassas yaratıklar.
    hiç kuş beslediniz mi. kafesine başka bir kuş koyduğunuzda arıza çıkarabilir
    kuşlarda
    sevişme savaş felsefesi ağır basabiliyor bazen.
    üsttekileri dalgasına söylemiştim, ama kısmen doğru, sen de kısmen doğrusun. hiçbir erkek kuşta eş seçiminde titizlik görmedim, daha çok dişi kuşlar yapıyor onu. arıza çıkaran taraf dişi oluyor her daim, insanda da hayvanda da. tecrübe ile sabittir. gördüm, görüyorum, görecem.
  • 07-11-2009, 10:47:00
    #12
    Üyeliği durduruldu
    eftal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Mükemmel bir yorum +rep verirdimde repim yok
    senin yerine ben verdim
  • 07-11-2009, 10:58:43
    #13
    zaten dişi kuş alsanda hemen ciftleşmez bi 1 2 ay süre geçer yuva alışcak erkeğe alışcak sonra yatar altına bende beşliyom 1 ciftle başladım ticaretini yapmayı düşüyorum ve dişi kuş 6-9 aylık felan al derim gidipde yavru alma bide büyümesini beklersin
  • 07-11-2009, 14:05:56
    #14
    dişi kuş alıcaksan tanıdıgında varsa yaslı yani yetişkin bir kuş varsa o kişiden al.Yok diyorsan kuşculara git ve dişi bir kuş al yine yası büyük olsun.Küçük alırsan o kuş sadece oyun ister ve senin kuşta sürekli eşleşmek istiyecek ama yavru alman zaman alacaktır.

    Kuşu götürmeye falan gerek yok git saglam bir dişi al yeterlidir.1 ay sonra yuvalık koy zaten girmeye baslıcaklar sen görmeden kuşlar eşleşicek yumurtlucak sonrasında torunlarınız olcak.

    Kuş beslerken asla ticaret gözüyle bakmayın sonradan büyük hüsrana ugramış olursunuz.
  • 07-11-2009, 14:24:19
    #15
    Benim kuş konuşuyor dahada kelime öğreticem ama yanına dişi kuş alırsam konuşmaz mı?
  • 07-11-2009, 14:25:19
    #16
    slmgl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benim kuş konuşuyor dahada kelime öğreticem ama yanına dişi kuş alırsam konuşmaz mı?
    konuşmaz diye biliyorum
  • 07-11-2009, 14:32:30
    #17
    Konuşmaz ve size cevap verme gibi bir zahmette bulunmaz çünkü sürekli olarak eşini düşünecek yavrularıda oldugu zaman daha sık hareket edicektir ama yinede sizinle ilgilenip konuşuyorsa bile konuşmayı bırakacaktır.