• Bugün, 02:36:02
    #28
    Türkiye'ye güven bitti o kadar büyük.
    Ben artık, burada bankada para tutar mıyım?
    Yabancı yatırımcı ne yapsın böyle bir ülkede;
    Esnafın tepesinden inmezler, vatandaşa nefes aldırmazlar 100 lira borcun varsa söke söke alırlar;
    Daha çok konuşurum, daha ağır konuşurum da Toplum buna hazır değil.
  • Bugün, 10:34:33
    #29
    Olayı hiç anlamayanları görüyorum ve kahroluyorum. Sanırım ömür boyu birileri bizim sırtımızdan milyonları, hatta milyarları götürecek.
  • Bugün, 11:04:04
    #30
    Konu tek bir konu değil. Mağduriyette tek değil.
    PPF fonu yatırımcısı mağduriyeti ve Hisse fonu yatırımcısı mağduriyetleri ayrı değerlendirilmeli. Bizim kamuoyu bu farkı bile anlamadı aylardır haberlerde konuşuluyor konu. Geçen hafta PPF yatırımcılarına 250şer bin dağıtıldı. 1 milyon dağıtılacağı söylenmişti oysaki.
  • Bugün, 11:12:07
    #31
    erdemozturk52 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar ben fonlara girmediğim için bilmiyorum. Ama X de paylaşımları gördüğümde sanırım olay baya büyük. Durum öyle ki sanırım özel bir hastahane fonlara girdiği için çalışanlarına maaş ödeyememiş. Durum bu derece mi ciddi? Olayın ciddiyetini hala kavramış değilim çünkü.
    1milyar TL içeride kalan tanıdık var.

    Burada konu FON değil. İçeride siyasilerin ortaya çıkması.
    Ayrıca emir verip alacağı kesinleşen yani PBLK statüsü sahiplerinin emirlerini iptal ettiler.

    Bu ne demek?
    Yarın Borsada, Fonda, Dövizde banka üzerinden alım-satım yaptığınızda paranın size ait olduğunun garantisi yok.