• 03-10-2026, 13:09:53
    #19
    ya diğer ülkelerin tepkisini çekmeden sadece adaları alsak yeterli aslında
  • 03-10-2026, 13:12:45
    #20
    Çok zor 48 saati görür fransa ve israil destek olur tabi gizliden ingiltere ama bu destek sinir iken çok birseye yaramaz yanlislikla kara savaşı olursa icinden geçer fransaya kadar giderler. Kendilerini bi pohh zannediyorlarda anca kız kaçıran atarlar şuan.
  • 03-10-2026, 14:15:11
    #21
    Seçimler yaklaşıyor 2 ülkede de
  • 03-10-2026, 14:27:31
    #22
    içimize binlerce sığınmacı soktular hangisi gerçek sığınmacı kimse bilmiyor 1-0 yenik başlarız
  • 03-10-2026, 14:40:10
    #23
    Her seçim yaklaştığuçın da olur böyle şeyler
  • 03-10-2026, 14:52:23
    #24
    Merak etmeyin hocam seçimlere 6 ay kaldığı için yapıyorlar. Bizde olduğu gibi savaş tehditi herzaman mevcut ikitidara oy kazandırır. Bizde de seçimler yaklaştıkça sert israil ve yunanistan söylemleri başlaycaktır. Yinede düşmanı küçük görmemek lazım ama zaten şuan iktidar belkide yaptıkları tek doğru iş olan savunma sanayisine yıllardır çok ciddi anlamda yatrımlar yapıyor.
  • 03-10-2026, 15:39:16
    #25
    erdemozturk52 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yunanistan adaları silahlandırıyor. Öyle basit askeri üs şeklinde de değil. Radarlar savaş gemileri resmen savaşa hazırlanıyor. Bir de drone üretimine başlamış sanırım. Çok ciddi bir hazırlık var. Peki biz bu duruma karşı önlem olarak ne yapıyoruz? Bir planımız var mı?

    Olası bir savaşta ben Abd nin yunanistan tarafında olacağını hiç sanmıyorum. Herkes diyor ama ben hiç sanmıyorum. Arka planda israil ve ingiltere destek verebilir ukraynaya verdiği gibi olur diye düşünüyorum. Resmi bir destek olmasa da arkaplandan şekilde.

    Böyle bir savaşta ne olur? Nüfusları az felan demeyin en büyük hatadır düşmanı küçümsemek. Siz ne düşünüyorsunuz? Herkes israil saldıracak diyor Türkiyeye ama ben hiç sanmıyorum. Asıl savaş yunanistan ile çıkacak bence.
    Savaşa girilmeden ülkenin anahtarını teslim edecekler.
  • 03-10-2026, 16:56:22
    #26
    Taraflar belli..
    Dünyayı savaşa sürüklemek isteyen ülkelerin başında Almanya ve Fransa geliyor..
    https://www.dw.com/tr/macron-t%C3%BC...ruz/a-76934565
  • 03-10-2026, 17:03:32
    #27
    ingiltere ve ABD destek olmaz yunanistana hatta tepkide gösterebilirler zira natodan kısmende olsa elini çekmek isteyen ABD Türk ordusunun yıpranması için karışmayacaktır ingilizlerde Ruslarla olan sorunları için Türkiyeye yunanistandan daha çok ihtiyaçları var bu savaş sadece 2 ülkenin işine yarayacak birisi israil tabi işlerine yarayacaklarını düşünecekler çocuk öldürmek sanıyorlar tüm savaşlar 2. ülke ise Türkiye kaybettiğimiz tüm adaları hatta selaniği bile geri alabiliriz kıbrıs savaşa dahil olursa bu sefer barış harakatı olmaz dolayısı ile Ayşe tatile çıkmaz savaşa gider