• Dün, 18:32:11
    #1
    Merhabalar R10 ailesi,
    Vefat eden babamın kilitli kalmış Redmi 13 marka bir telefonu var. Telefon şu an uçak modunda ve kilit ekranı şifresini geçemiyoruz.
    Cihazın içindeki fotoğraflar, videolar ve belgeler bizim için manevi olarak çok kıymetli. Telefonu sıfırlamak/formatlamak kesinlikle istemiyoruz, tek amacımız içindeki verileri eksiksiz kurtarmak.
    Sizlere birkaç sorum olacak:
    1. Bu modelde (Android 13/14 donanımsal şifreleme olan cihazlarda) veriler silinmeden kilit ekranını geçebilen bildiğiniz güvenilir bir yöntem, box/yazılım veya özel cihaz var mıdır?
    2. Kayseri içinde veya kargo ile gönderebileceğim, bu alanda uzmanlaşmış güvenilir bir özel servis / adli bilişim uzmanı tavsiye edebilir misiniz?
    3. Bu tarz bir veri kurtarma işlemi için ortalama fiyat ve süre ne olur?
    Daha önce benzer bir durum yaşayıp çözebilen veya bu işi profesyonel olarak yapan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  • Dün, 21:10:17
    #2
    Kurumsal PLUS
    Basın sag olsun
  • Dün, 22:39:27
    #3
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Bunu bir telefoncu hemen çözer görüşündeyim onlarda bypass vardı redmiler için
  • Dün, 23:45:54
    #4
    Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Bunu bir telefoncu hemen çözer görüşündeyim onlarda bypass vardı redmiler için
    Ben telefoncu biri ile görüştüm de pek güven vermedi hocam ya google da en başta gelen yerdi bir de. En ufak veri kaybı olmaması lazım. O da kestiremedi biz almayalım o zaman dedi. Telafi şansımız da yok yani. Bakalım siber suçlardan ve bilgi işlemden birilerine sordum haber bekliyorum