• 28-08-2026, 19:29:49
    #10
    Tolga alkışladı diye okudum 😂😂
  • 28-08-2026, 19:33:49
    #11
    İsteyen gay olur isteyen lezbiyen olur, sizi ne kadar alakadar ediyor? İran'a doğru yol alabilirsiniz.
  • 28-08-2026, 19:39:48
    #12
    Farklı cinsiyet tiplerinin ortaya çıkıp bunun yaygınlaşmasını ben de tasvip etmiyorum ama Manifest ile bunun doğrudan yayılmaya çalışıldığını da düşünmüyorum. Ayrıca Can, İrlanda'da aynı şeyleri talep edebiliyor musun yoksa orada keyfin yerinde olduğu için Türkiye'de yaşayan insanların geçim sıkıntısı gibi büyük dertlerini dile getirmek yerine bu tarz ufak tefek meseleleri mi dile getiriyorsun?
  • 28-08-2026, 19:41:16
    #13
    Piizmit41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Farklı cinsiyet tiplerinin ortaya çıkıp bunun yaygınlaşmasını ben de tasvip etmiyorum ama Manifest ile bunun doğrudan yayılmaya çalışıldığını da düşünmüyorum. Ayrıca Can, İrlanda'da aynı şeyleri talep edebiliyor musun yoksa orada keyfin yerinde olduğu için Türkiye'de yaşayan insanların geçim sıkıntısı gibi büyük dertlerini dile getirmek yerine bu tarz ufak tefek meseleleri mi dile getiriyorsun?
    İrlanda'daki Türk derneklerine üyeyim elbette topluca taleplerimizi, arzularımızı iletiyoruz. Türkiye'de ise kamuoyu yaratmak maksadıyla bu tarz konular açıyorum amacım gündemi değiştirmek, ekonomiyi görmezden gelmek v.b değildir.
  • 29-08-2026, 04:41:41
    #14
    Malum kesimi rahatsız ettiği için benden tam destek. İlk fırsatta sevgilimle konserlerine gideceğim.
  • 29-08-2026, 07:11:44
    #15
    kara para akladığı için tutuklandı.
  • 29-08-2026, 12:13:17
    #16
    Manifest grubunu açıklıkla suçluyorlar orası ayrı bir mevzu onlara gelene kadar en az 20 yıldır çıplak pop klipleri izledik. Manifest'in sorunu küçük çocuklar üzerindeki olumsuz etkisi. Küçük kızları etkilemek için prenses gibi imaj çizerek eski sevgiliye yazılmış sözlerle klip çekip müzik yapmaları beni rahatsız etti. Yani hedef kitlesi bildiğiniz küçük kız çocukları bknz:
    https://www.youtube.com/watch?v=nB0Kdt_QQ-w
    - yani bu kadarda olmaz şarkı sözleri klip hepsi ofsayt.

    2 kız babasıyım Türk kültürüne göre çocuklarımı yetiştiriyorum. Allah izin verirse de ömürüm sonuna kadar böyle yetiştireceğim.
    Büyük kızım 4 yaşında İstiklâl Marşını, Andımızı, bildiği bir kaç sureyi bağıra bağıra söyler.
    Türk'ün bir asaleti, duruşu ve onuru vardır. Herkes kendine yakışanı yapar.


    Bir nesili uyuşturucu bağımlısı yaptı arabeskrap herkes esrar eroin içer oldu. Şimdi de milleti gay, lezbiyen yapmaya niyet etmişler.

    Konu asla müzik değil, konu toplumun yapısının bozulması.


    Ey Türk; üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir.
  • 29-08-2026, 16:32:43
    #17
    Yorumlara bak millet kafayı yemiş.
    Friedrich Nietzsche: "Ahlak bekçiliği yapanlar, genellikle kendi içlerindeki çürümeyi ve arzuları gizlemek için erdem maskesi takanlardır."
    Sigmund Freud : "Bir insan neden en çok bahsediyorsa, onda en çok o eksiktir."
  • 29-08-2026, 17:41:22
    #18
    Adamın geliride çok düşükmüş uğraşılmaz