• 24-10-2009, 01:26:45
    #1
    Açıklamaya gerek yok sanırım. Bunun bir yolu var mı?
    Çevrenizden, doktorlardan duyduklarınız vs

    Benim tek gördüğüm http://www.kimisatis.com/ şu olay. Her yerde reklamı dönüyor fakat ne kadar etkili bilmiyorum.

    Boyumun kısa olduğunu düşünmeyin 1.78'im fakat neden biraz daha uzun olmasın. Aslında kendim için istediğimden değilde bu konu beni çok düşündürüyor. Gerçekten böyle birşey mümkün mü? Doğal yollar hariç boy uzatılabilir mi? Çeşitli tedavi yöntemleri var bildiğim kadarıyla fakat onlarda riskli sanırım. Bir de bilekten ölçüm yapılıyormuş uzama durdu veya gelişim devam ediyor gibi.

    Bakalım sizlerin yorumları nasıl olacak ?
  • 24-10-2009, 01:29:01
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Gece kulüplerinde yeterli değil mi 1.78
  • 24-10-2009, 01:55:54
    #3
    11 yaşında 178 cm boyundaydım.
    Yaş 30 hala 179 cm )
    Bulursanız bir yöntem muhakkak haber verin ))

    Şaka bir yana. Öyle bir şey yok.
    Boy öncelikle genetik bir olaydır. Sonra beslenme, düzenli uyku ve spor bunu negatif ya da pozitif etkiler.

    Bunlar dışında boy uzatan bir hap, tabanlık vesaire yok. Bu dolandırıcılar milletin parasını çalıyorlar. Kimse de çıkıp sen kimsin de boy uzatıyorsun demiyor.
    Ellerinde saygı değer hiç bir bilimsel çalışma olmadan boy uzattıklarını söyleyen reklamlar yayınlıyor dolandırıcılar.

    Oysa satın alsanız içinde boy uzamasıan yardımcı olur gibi bir ibare geçer.

    Bunlar yahudi icatlarıdır beyler. İnsanların komplekslerinden para kazanırlar.
    Göbekli kadınlara mucize vaadeden korse satarlar.
    Doğum çatlağı olan kadınlara salyangoz kremi satarlar.
    Saçı dökülen adama mucize kellik ilacı satarlar.
    Göbekli erkeklere abshaper zapshaper satarlar.
    Boğazını tutamayanlara diyet yapmadan zayıflatan hap satarlar.
    P*rno filmlerde izlediği erkeklerle kendini kıyaslayan zavallılara ***** büyütücü satarlar.

    Bakın hep kompleks.
    Kısa boy, kellik, çatlak, kilo vesaire...

    Sattıkları ürünler hep bilmem ne yapmaya yardımcı olur. Ürünle beraber bir diyet listesi zart zurt diye ek şartname verirler. Paranızı alır afiyetle yerler.
    sizin de boyunuz uzamaz.

    Boy uzatmanın teknik olarak 2 yolu var.
    O da cerrahi müdahale. Kemiklerinize kasnaklar bağlayıp gererek 12 cm e kadar boy uzatılabiliyor.
    Ancak bu bacak boyu farkı olan hasta insanlar için geliştirilmiş bir teknik. Yani tek bacağı kısa olduğu için topallayanların bacak boyunu eşitlerler hayatlarını düzeltirler.
    Çünkü normalde çok acılı ve riskli bir işlemdir. Kemiğinize harici kasnak bağlarlar. Yüksek bir enfeksiyon riski vardır. Ve kemik enfeksiyonu adamın hayatını bitirir. Allah korusun kemikleriniz enfeksiyon kaparsa bacak uzatacağım diye yatalak bile kalabilirsiniz.

    Diğer bir yöntem de plates. Uzun yıllar disiplinli ve profesyonel plates yapanların boylarında uzama görülmüş. Ama bu da kemik gelişiminden öte özel teknikler ile omuriliğin ve eklemlerin güçlendirilip düzenlenmesiyle oluşuyor. Omurlarınızı doğru pozisyona sokup bel sırt kaslarınız güçlendirdiğinizde araları 1mm açılsa 33 omur sizi 3 cm uzatır.

    Bu arada eğer yaşınız 13-18 arasındaysa;
    herşeyden önemlisi kaliteli ve doğru uykuya özen gösterin. insan vücudunun yoğun şekilde büyüme hormonu salgıladığı saatler gece gece 11-04 arası. Bu saatleri uykuda geçirmeniz lazım. Uyusunda büyüsün meselesi yani. Düzenli uyumayan adamın hücre yenilenmesi ve gelişimi daha az olur.
  • 24-10-2009, 02:12:20
    #4
    H5PY0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gece kulüplerinde yeterli değil mi 1.78
    Evet yeterli değil açık konuşmak gerekirse. Kapıdaki QUEEN vip görevlilerin yüzüne bakamıyoruz. İç mekanda yanımızdan kadınlar geçiyor, yanımıza mankenler geliyor dev gibiler. Kompleksim yok fakat biraz daha uzun olmak isterdim. Daha doğrusu vucüdumun biraz daha uzamaya ihtiyacı var gibi düşünüyorum.

    digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    11 yaşında 178 cm boyundaydım.
    Yaş 30 hala 179 cm )
    Bulursanız bir yöntem muhakkak haber verin ))
    Çok güzel bir yazı yazmışsın. Google'dan ziyaretçi gelirse halil ibrahim sofrasına düşmüş olacak.

    Plates fikri aklıma yattı. Plates kursu fikrini ciddi olarak düşüneceğim.
    Ameliyat olayı çok sakat gerçekten. Kaş yaparken göz çıkarılabilir.

    Uyku ve süt olayları artık bize etki etmez belki, yaşımız ilerledi fakat yoğurdu çok severim, geceleri de süt içerim bilgisayar başında.
    Asla kola ve normal çay içmem, spor yaparım.

    Şu kimi ürünü aklımı karıştırmıyor değil ama. Yani verdiğim para çöpe bile gidecek olsa ya tutarsa diyor insan. Deneyenlerden dinlemek isterdim.
  • 24-10-2009, 02:22:42
    #5
    Alıntı
    Göbekli kadınlara mucize vaadeden korse satarlar.
    Bu konuda sana katılmıyorum, bu konuda tam bilgi sahibi olmadan yorum yapman pek sağlıklı olmamış

    sesar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Evet yeterli değil açık konuşmak gerekirse. Kapıdaki QUEEN vip görevlilerin yüzüne bakamıyoruz. İç mekanda yanımızdan kadınlar geçiyor, yanımıza mankenler geliyor dev gibiler. Kompleksim yok fakat biraz daha uzun olmak isterdim. Daha doğrusu vucüdumun biraz daha uzamaya ihtiyacı var gibi düşünüyorum.
    Ben eğlenmeye de gelmemeym o zaman oraya

    Konu dışı fakat doğum günü olanlar süprizler hakkında bilgi almak için e-mail atın diye bir mesajın dikkatimi çekmişti, hafiften bilgi verir misin (:
  • 24-10-2009, 02:49:44
    #6
    Üyeliği durduruldu
    yahu digiklan senin bu yazılarına hastayım, ****** gibisin a4 ten çıktı alacak kadar yazıyorsun her seferinde. ama güzel ve faydalı şeyler yazıyorsun.
  • 24-10-2009, 03:13:39
    #7
    saçma ola bilir ama peynir ye bol bol 1.83 boyundayım inan 1 kalıp peyniri 5 dklık ediyorum
  • 24-10-2009, 03:18:40
    #8
    Üyeliği durduruldu
    y4sin7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    saçma ola bilir ama peynir ye bol bol 1.83 boyundayım inan 1 kalıp peyniri 5 dklık ediyorum
    neden saçma olsun, sonuçta peynir de sütten yapılıyor.

    bu arada balıkta işe yarıyor.

    +

    fındıkta yeyin başka mevzular için.
  • 24-10-2009, 06:37:22
    #9
    Beyazlardan şaşmayın. Süt , peynir, balık , tavuk .