• 21-07-2026, 12:29:37
    #1
    konu silinsin lütfen
  • 21-07-2026, 12:39:12
    #2
    Toplumun alşkanlığının göstergesidir. Artık toplumu fethettiler, toplum Ahlaksızlık konusunda şaşırmamakta.
  • 21-07-2026, 12:39:28
    #3
    👑Sr. Software Specialist
    Neyse bir şey demeyeceğim.
  • 21-07-2026, 12:39:52
    #4
  • 21-07-2026, 12:45:40
    #5
    FEY
    🏆 Tasarım Ajansınız 🏆
    nasıl 1 tane açılmış yalan haber ve algı senin gibilerde favori aktivite sanırım

  • 21-07-2026, 12:57:06
    #6
    Kızılayın yaptıkları yüzünden millet ahbaba bağış atıyordu ve konuşuyordu şimdi ahbabta suçlu çıktı diye kızılay aklanmışmı oldu yoksa yine olan halkamı oldu ?
  • 21-07-2026, 13:28:36
    #7
    Cehalet kötü bişey.kizilay sanki halka çadır sattı. STK ve özel girişime satar ahbap çok duzgunse usulüne uygun şekilde Kızılay ile hareket etseydi.
    Sen kalk devletin tüm kurumlarını yok say milletten devlet kadar devlet gibi para topla sonra çadır satıldı bidi bişi. Geçin devleti de siz yonetin.
    Biri de konu açılmamış mi bak bakalım demiş bir orantı vardır demi forumun genel görüşü bellidir.
    Devlete vurmak isteyen çoktur.
    Onlara göre iyi bişey olursa devlet yaptı hata olursa ak parti yaptı az şey değilsiniz.

    Kızılay'ın yaptıkları yüzünden mis Kızılay vatandaşa depremzedeye sattı sanki. Özel girişime vs statusundeki her yerden ücret alınır ringonun ahırı değil devlet kurumları.

    Maliyetine satıldı satilanda
  • 21-07-2026, 13:34:14
    #8
    Dunyacell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

    @monarch20; nin bir paylaşımından alıntıdır. Doğru söze ne denir.
    @FEY; gereken cevabı size vermiş. Gelelim diğer konuya,

    1. Neden insanlar ahbab'a güvenmek zorunda kaldı bunu sorgula hocam.

    2. Sen devletin kurumu olarak insanların güvenini kırarsan insanlar da mecburen bu tarz durumlarda yanlış duruma düşebilir. Burda devlet kurumları insanları in güvenini kırmasaydı kimse bu duruma düşmezdi.

    3. İnsanlar toplanan deprem paralarını ve ne kadar harcandığını soruyor önerge veriliyor red ediliyor. Şu kadar konut vs yaptık dediğinde toplanan kesinlenmiş para ve harcananı göstermek rakamla zor değil. Sen güvenini insanların sarsmışsın, sonra ahbaba güvendi insanlar diye gülüyorsun.

    4. Bi Kızılay başkanı ile bi özel kurumu bir tutmak ayrı yanlıştır, Sen devletin kızılay başkanısın ve güveni kaybediyorsun. İnsanlar da yardım etmek isterken güvenmek zorunda kalıyor.

    5. Bu durumdan 2 yıldır devlet haberdarmış neden bunu o zaman değilde bekledi ve nedense Irak'ta petrol tazminatından sonra bu olayı algıyı değiştirdi? 2 yıldır neden bekledi? İnsanları neden 2 yıldır kandırmaya devam ettirdiler
  • 21-07-2026, 14:14:45
    #9
    arkadaşlar "ALDATILDIK" herkesin başına geliyor böyle şeyler napalım

    zamanında görmemişiz bizi affedin