10.03.2021 Tarihinde Bir Konu açmıştım https://www.r10.net/off-topic/273300...r-dostlar.html buradan Görebilirsiniz. Güzel Savaşçı Kızım şuan 5 Yaşında Elhamdülillah, Genel Sağlığı Çok iyi ve O kadar Savaştıki Doğar doğmaz Tam 4 Kere Ameliyatlar Geçirdi Yaşama şansını %20 30 Demişlerdi ve Tam 9 Farklı bölüm 9 Farklı doktora bağlıydı O dönemde ameliyatta ve Her Zaman Desteğini Yanımda hissettiğim @Coşkun Çetin; 'e çok ama Çok Teşekkür ederim.
Bu konu dün akşam Yemek Yerken Arkadaşımın kızıyla birlikte Tiktok Hesabı Açtırmış Kendine Hesabı videolar çektiğini görünce Çok aşırı duygulandım ve sağlığına binlerce kez şükrettim. Nasıl o zaman üzüntümü sizlerle Paylaştıysam Bugünde Sevincimi ve duygumu sizlerle Paylaşmak istedim..
Saygılarımla...
Nerden Nereye...
5
●312
- 09-07-2026, 23:13:55Her daim iyi olsun insaAllah Allah sağlık sıhhat şifa versin her daim, Allah size onu bagıslamıs abi
Çok sevindim doğum günü kutlu olsun küçük prensesin - 09-07-2026, 23:22:10Allah hayırlı sağlıklı mutlu ve huzurlu ömürler ihsan etsin kızınıza ve sizlere. Gün doğmadan neler doğuyor işte.