Yeminle kafayı yiyeceğim cinnetin eşiğindeyim.
31
●1.750
- 06-07-2026, 19:27:31PM atayım durumu da anlatayımKhaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-07-2026, 04:16:54Hepsi birbirinin aynısı en son birini yakacağım gerçek anlamda. Banada zorla tahhüt yaptırdılar başka operatöre geçeyim dedim sistemsel arıza ayağına geçemiyorsun daha düşük pakete geçeyim diyorum tek bir paket seçeneği sunuyorlar 1200 lira dedim hattı kendi üzerimden başkasına devredeyim devrederseniz 3 ay başka operatöre geçemezsiniz 4k fatura ödeyeceksiniz diyor en son lanet gelsin diyip tahhütü kabul ettim birgün yakıcam ama az kaldı.
- 07-07-2026, 11:53:40Hocam eğer doğru anladıysam ekip size kurulum için akşam gelemeyiz diyor siz de tamam kapatın ben izin ayarlayacağım diyosunuz, izin alıp eve gidince de arayıp gelin dedim diyosunuz ama bu sistemle çalışıyor olsalar bence onların da işleri epey aksar.
Ben de yakın zamanda türk telekomdan turkcell superonline a geçtim. (Bulunduğum ilçe merkez ilçe olsa da lokasyonum epey uzak bir yer yanlış olmasın) 2 gün sonrası için saat 14:00 olarak randevulaştık, öğleden sonrası için işyerimden izin aldım eve geçtim. Saat 14:10 gibi bizdeydiler. Eğer ben yanlış anladıysam zaten randevulaştıysanız o durumda evet çok ciddi bi problem var. - 07-07-2026, 13:26:03Merhaba
Geçici çözüm olarak evinizde Vodafone 5G çekiyorsa sınırsız tarifelerini kullanarak 5G interneti evdeki cihazlarınızda hotspot kotasına takılmadan sınırsızca kullanabilirsiniz.