• 28-06-2026, 09:22:38
    #10
    yaz bunu kenara, 2 ay sonra bu adamı göremezsiniz bi daha bana hitap etmiyor alaycı.
  • 28-06-2026, 09:48:46
    #11
    izlemedim.
    Kabede hacılar şarkısı veya Ankara'nın meşhur yokuşu ve niceleri gibi 2 haftaya kalmaz tozlu videolar listesine girer.

    Algoritma bu şekilde işliyor pik zamanı ne kazansan kar mantığı var bu tip işlerde.
  • 28-06-2026, 12:33:32
    #12
    Önceki gösterisini de tekrar tekrar izlemiştim bu gösterisini de 2 kere izledim şimdilik, zaman geçsin biraz tekrar izleyeceğim o yüzden indirdim çünkü silinme ihtimali var yasak vs. gelebilir. Bazı söylediği gerçekler toplumun küçük bir kısmına batmış olabilir ama para derdi olmadığı belli çünkü 10 milyon izlenmesi kesin olan 1,5 saatlik videoyu reklamsız yayınlaması ve sahnede koltuk üzerine kellesini koyması net olarak ben mesaj vermeye geldim para kazanmaya değil veya içeri girmekten korkmuyorum mesajı veriyor bence. Ağzına sağlık kendisini tebrik ediyorum, başına bir şey gelmemesini ve daha sert gerçekçi gösteriler yapmasını umuyorum.
  • 02-07-2026, 18:19:44
    #13
    R10 Sigortacısı
    Ne yazık ki tutuklandı. Hem de ters kelepçe ile. Bu ülkede kimler gördük ters kelepçe yapılmadı. Düşünce suçlusunu hem de kendi teslim olan birine artık diyecek bir şeyim yok.

    Ondan sonra neden yabancı Türkiye ye yatırım yapmıyor, millet fabrikasını başka ülkeye taşıyor, yerle sermaye korkudan yabancı ortak alıyor diye düşünür dururuz. Kendimiz gibi düşünmeyenleri tutuklamak nedir. Rahmetli levent kırca yaşasaydı sanıyorum idamı istenirdi.
  • 02-07-2026, 18:20:27
    #14
    R10 Sigortacısı
    mertcangokgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Güzel gösteri fena ince espriler var, youtubede reklam bile koymamış videoya helal valla. Bir an özgürmüşsün gibi hissettiriyor.
    Tutuklandı hocam. Ancak bir an hissedebildik dediğiniz gibi.
  • 02-07-2026, 18:57:51
    #15
    Neyse..
    Yazıp yazıp sildim..