Elektrikli araba sürer misiniz?
31
●888
- 14-06-2026, 14:18:41Ben elektrikli araçlara normalde daha ülkemizde min. 5 yıl zamanı olduğu kanısındayım. Ama oturduğum siteye şarj istasyonları kuruluyor ve cidden yakıt maliyetini inanılmaz düşürüyor. Fazla km yapmadığım içinde artık düşünmüyor değilim açıkcası.
- 14-06-2026, 14:44:12elektrikli araçlara tümden karşı olmamakla beraber otomobil evrimine göre çok kısa sürede üretilip satışa sunulduğuna inanıyorum. bu sebeple 2030 dan önce elektrik araç almayı düşünmüyorum.
benzinli ve dizel araçlar üretilirkende muhetemelen bir dünya sorun yaşanmıştır. sonraki jenerasyonda bu sorunlar giderilip daha ekonomik, güvenli ve konforlu araçlar üretildi.
şu an elektrikli araç kullanan kişilerin yaşadığı sorunların da sonraki jenerasyonda düzeltileceğini düşünüyorum. bu sebeple biraz daha vakte ihtiyacı var. - 14-06-2026, 15:05:35İkinci yılımı doldurdum elektrikli aracımla, çatıma da güneş enerjisi kurdurdum, bu saatten sonra geri dönmek zorunda kalırsam bunalıma girerim 😂
- 14-06-2026, 15:42:467 aydır Tesla kullanıyorum, elektrikli araçlar plan yapmayı sevenlere, teknolojiye ilgi duyanlara göre. Nerde akşam orda sabah diyenler ile teknoloji ile çok arası olmayanlara göre değil bence.
Şu an banka kampanyaları, istasyon kampanyaları vs epey fazla. 2 istasyon ileriye gidip %50 daha ucuza şarj edebiliyorsunuz. Benzin ve motorinde kampanyalar çok daha sınırlı. Bir banka kampanyası ile 2,5 ayda 3000km yaptım, şarj maliyetim sıfır. - 14-06-2026, 15:56:25Pilli otomobil doğa dostu değil.
Pil hücrelerinin bertaraf edilmesi konusunu araştırın anlarsınız.
Fosil yakıttan aşağı kalır yanı yok.
Emisyon olarak okey iyi fakat elektrik üretim stili ve o elektriği depolama kısmında pilli araba çevre dostu değil.
Evimde şarj imkanı olan muhakkak elektrikli alsın derim.