• Dün, 23:27:55
    #1
    https://mt-bot.nl bu site sizce dolandırıcımı arkadaşlar çok popüler tiktokda ama güvenemedim bi
  • Dün, 23:28:43
    #2
    GEMİNİ ⭐ GROK ⭐ CAPCUT
    yapay zeka ile yapılan her site dolandırıcıymış gibi geliyor
  • Dün, 23:29:15
    #3
    Ne işe yarıyor bu hocam
  • Dün, 23:29:50
    #4
    Drmehmetaktass adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ne işe yarıyor bu hocam
    meta trader 5 te otomatik işlem yapıyor bot birnevi forex piyasalarında
  • Dün, 23:29:56
    #5
    Hocam daha önce duymadım bilmiyorum ancak siteleri çok yeni whois kayıtlarına göre
    https://dnssor.com/tr/mt-bot.nl footerde 2018 yazıp domain kayıt tarihi 1 2 aylık olması şüphe çekti
  • Dün, 23:30:26
    #6
    yigityavuzy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yapay zeka ile yapılan her site dolandırıcıymış gibi geliyor
    Kesinlikle +1
  • Dün, 23:36:35
    #7
    forexin kendi zaten bir nevi hırsızlık.

    şöyle ki iddaa oynarsan sonucu tüm dünya biliyor. ama forexde alt diyorsun üst mü alt mı nerden bileceksin o anlık pozisyon sonu için ayarı kendileri yapıyor. uzun uzadıya anlatırım da sadece girmek isteyenlere anlamak isteyen olursa uzak dursun diye yazıyorum amacım kimseyle sidik yarıştırmak değil alıntı yaparak polemik yaratmayın.
  • Dün, 23:37:00
    #8
    yigityavuzy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yapay zeka ile yapılan her site dolandırıcıymış gibi geliyor
    malesef hocam
  • Dün, 23:37:40
    #9
    isalih adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam daha önce duymadım bilmiyorum ancak siteleri çok yeni whois kayıtlarına göre
    https://dnssor.com/tr/mt-bot.nl footerde 2018 yazıp domain kayıt tarihi 1 2 aylık olması şüphe çekti
    bende bundan şüpheleniyorum bide haftalık paketi 500 dolar internettede hiçbir bilgi yok sadece video atıyorlar hep karlı işlemler diye