Vizyona gireli 3 gün olmasına rağmen sinemaseverler Nefes filmine büyük ilgi gösterdi. Irak sınırında görevli 40 askerin destansı öyküsünün anlatıldığı Nefes filmi 3’üncü günüde 334 bin 215 izleyici rakamına ulaştı. Nefes böylelikle bu yaz gösterime giren filmler arasında hafta sonu en iyi açılış yapan film rekorunu kırarak büyük bir başarıya imza attı.
Ayrıca Nefes’in fragmanı, film vizyona girmeden internette son bir ayda 2 milyon kişi tarafından izlenmişti.
NEFES Filmine Giden?
102
●6.251
- 21-10-2009, 02:24:501 milyar vereyim bana film çekin
Bir filmi sadece yapım aşamasındaki harcamalarla değerlendirmek doğru mu sizce? En beğenmediğiniz filmin de bütçesi 200 bin $ dan aşağı değildir. Yurt dışında daha doğrusu Hollywood da evet 5-6 milyon $ en düşük bütçeli filmler ama bir o kadar gişesi bileti var.
- 21-10-2009, 09:32:33İşte zihniyet ortada.Amerika yıllar boyunca dünyaya özellikle sinema sayesinde hoş görünmeye çalışmıştır.Haksız ve zalim olduğu Vietnam savaşında sanki o insanları kurtarıyormuş gibi Rambo karakterini yaratmış ve heme amerikan halkına hemde Dünyaya şirin görünmeye çalışmıştır.Ki bunuda başarmıştır.Amerikada en az 200 civarı Vietnam ile ilgili film çekilmiştir.Düşünün haksız ve alçakça savaştığı bir film için 200 film çekiliyor.Çekiyor çünkü adamın filmi vizyona girdiğinde salonlar tıka basa doluyor.Bizim ülkemizdeki gibi sadece lafta vatan millet sakarya demiyor.Halkı gerçekten vatansever.O kadar iğrenç bir geçmişe sahip olmalarına rağmen onların bu kadar vatansever olmalarındaki en büyük etken sinemadır.Yıllarca filmlerle bunu halkına aşılamıştır.bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar asil ve onurlu bir milletin geçmişte yaşadığı olaylarla,savaşlarla ilgili kaç tane film izlediniz?Gelibolu belgeseli çıktığında sinemada kaç kişi izledi?
Öncelikle bu zihniyet değişmeli.Amerikanın müziğini,markasını,o sunu bu sunu örnek alacağınıza birazda halkının vatanseverliğini örnek alın.Ama yine lafta kalacaksa bırakın siz yine kendi bildiğinize devam edin.
(Bu sözlerime kızacak olan arkadaşlar çıkacaktır.Polemiğe girmek istemiyorum.Bu sadece benim şahsi görüşümdür.) - 21-10-2009, 09:34:45Evet bende kipada izledim ben izlediğimde de fulldü.Tymsah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilet paranı verelim, yeter ki gidin izleyin şu filmi belki bir kaç birşey kaparsınız.bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 21-10-2009, 20:31:531 milyar TL eski parayla 1 trilyon varsa okadar paran ver çekelim filmimaviyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 22-10-2009, 20:12:48Üyeliği durduruldu1 saat önce geldim sinemadan.
Ama hiç beğenmedim filmi açıkçası
Hatta yarısından çıkmak istedim ama sağdaki soldaki insanlar rahatsız olmasın diye izledim mecburen.
Hiç aksiyon yok, konu zaten bilinen bir konu. kısırdöngü. dönüp dolanıyor etrafında.
Bir avuç it ve karakolu koruyan askerlerimiz..
ve filmin sonunda bir saldırı sahnesi..o kadar
ben beğenmedim
Bir filmi sadece yapım aşamasındaki harcamalarla değerlendirmek doğru mu sizce? En beğenmediğiniz filmin de bütçesi 200 bin $ dan aşağı değildir. Yurt dışında daha doğrusu Hollywood da evet 5-6 milyon $ en düşük bütçeli filmler ama bir o kadar gişesi bileti var.