Son günlerdeki olaylardan sonra sanki ülke elden gitti herşeyimiz bitti gibi bir panik havasına büründü gençler. Bu foruma da yansıdı doğal olarak.
Arkadaşlar kendinize ve işlerinize odaklanın. Kendi yaşadığınız olumsuz şeyler içinde kendinizden başka suçlu aramayın.
Bi konu gördüm hükümeti nasıl yıkarız nasıl yeneriz diye :d yıksan ne yapacaksın? araba yarışı mı bu yenmekten kastın ne? Boş beleş işler bunlar. Boşverin kendinize bakın. Hedefiniz genelkurmay başkanı olmak değilse kafanıza çok takmayın. Bu günlerin binlerce kat kötüsünü yaşadı bu ülke ama bir şey olmadı.
Sadece kendinize odaklanın, mutlu olun ve çalışın. İyi forumlar.
https://youtu.be/angbl3EPhOM?si=CtyYkJn3uhrqyz7D
Gençlerin endişesi
9
●436
- 25-05-2026, 19:26:06
- 25-05-2026, 19:27:43genç diye tanımladığımız bireylerin davranışı kadar bu yaklaşımın da yanlış olduğunu düşünüyorum.
Ülkece zaten ya siyah ya beyaz oluyoruz. Bireysel olarak süzgeçten geçirip kendi menfaatini de düşünerek ülkenin güzel günlere nasıl ulaşacağını bulmak gerekiyor bence. - 25-05-2026, 19:46:23Aydınlığa en yakın vakit gecenin en karanlık olduğu andır. Bu dünya kendini Tanrı kral ilan eden firavunları gördü. Şuan o firavun cesetleri sanki oyuncak sergiler gibi Mısır da sergileniyor.
Öyle ya da böyle mutlak güç her zaman yıkılır yok olur. Malesef ki demokrasi bizim ülkemizde Avrupa ülkelerindeki gibi oturmadı bizde iktidarı alan her şeyi alır sermaye,para, toprak, vatandaşlık bile o iktidarın inisiyatifine kalır. Yine de her şey elimizde er ya da geç sandik gelecek yeniden refah partisini bile iktidar küstürmüs onlar bile RTE karşısında kim varsa ona destek veririz demişler . Ha o derler ya aslan geyik tavsan aynı anda kaçıyorsa orman yanıyor demektir - 25-05-2026, 19:51:03Gençlerin ve diğer herkesin anlaması gereken tek bir şey var: Burası bir ülke değil, bir şirket. Bazen şirket sahibi müdürlerini değiştirir ve bazen iyi polis, kötü polis oynamaları gerekebilir. Bu olaylar bugünün ya da 50 yıl öncesinin sorunları değil; 1938den beri bu böyle. Yarınınızı, geleceğinizi düşünmek yerine işinize odaklanın ve işinize bakın.
