Twitter da bir konu gördüm adam konuya öyle bir zit gitmiş ki insanlar bana kufur etsin diyor resmen. Sonra da gelen tüm cevaplara tazminat mahkeme vs yazmış. Siz savcı vs olsanız (hukuk işini bilmiyorum o yüzden vesaire yazıyorum) ne derdiniz?
Burada kufur edenleri savunmuyorum sadece bu twitin bilinçli olarak atildigini dusunuyorum
(alttaki yorumdaki kişiden bahsediyorum bu arada yanlış anlaşılmasın videoyu izleyip geçtim sonra yorumlara bakayım dedim karşıma çıktı)
https://x.com/icedlatte0000/status/2...352983842?s=46
(Mobilden yazdığım için yazım hatalarım olabilir )
Savcı vs olsan ne cevap verirdiniz?
7
●414
- 24-04-2026, 00:37:25Kadın bir şeyi atlamış: Oradaki araçların hepsi elektrikli. Araçların elektrikli olmaması gibi bir senaryoda isyan etmesi gayet doğal. Realist bakacak olursak, aracı elektrikli olan herkes bu şekilde tepki verir. Diğer yandan, bizim ülkemizde engelli park alanlarına saygı duyulmuyor. Daha, engelli park alanlarının neden daha geniş yapıldığını bilmeyen insanlar varken, bu tarz istasyonlara gelene kadar toplum olarak çok fırın ekmek yememiz lazım. Çünkü hiçbirimizin maalesef birbirine ne tahammülü ne de saygısı kalmış. Geçim derdi, sinir ve stres derken benliğimizi kaybettik.
- 24-04-2026, 00:38:12Ondan bahsetmiyorum hocam yapılan yorumdan bahsediyorumsercantuna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-04-2026, 00:42:36Görüş ne kadar kışkırtıcı vs.de olsa küfrün ve hakaret edilemez. Yorum ortaya, küfür direkt kişiye ediliyor..
- 24-04-2026, 00:49:11Evet hocam konuda da belirttim savunmuyorum ancak yorum yapan kişi sanki bilinçli ve kışkırtmak için yapıp insanlardan para koparma kafasına girmiş. Dikkatimi çekti paylaşmak istedim buradakubilay_oral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
