orhansinane adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Ne Yapıp Edin Enpara Kredi Kartı Çıkartın.
11
●1.024
- 19-04-2026, 02:08:20Aidat yok ama ek özellikte yok.A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben geçen gün Akbank'tan kart aldım 10.000TL para puan yani 10 bin tl verdi. Onuda mobil uygulamadan aldığım ürünlerin borcuna ödedim.
QNB'den kart aldım 25.000TL faizsiz nakit avans verdi. 3 taksit. Ayrıca kazananlar kulübüne girdiğim için ek olarak ödediğim ürünlerden 500TL idirim yaptı.
Tamam aidat yok ama hiçbir avantajı yok. Düzgün kart kullanıyorsanız zaten aidat alınsa bile fazlası ile çıkıyor zaten. Ki benden aidat aldıklarında arar iptal ettiririm geri alırım her şekilde diğer bankalar daha mantıklı.
Eskiden Enpara çok iyiydi ama BBDK taksit konusunda yasa çıkardı. Eskiden ne alırsanız alın sonradan 6 taksit yapılabiliyordu onu devlet kaldırdı. Kaldırmadı da eğitim, sağlık, sigorta vs. harcamaları dışında yaptırmıyorlar artık. - 19-04-2026, 12:17:11Kredi kartına başvuru linki bırakıyorum
https://www.enpara.com/bireysel-basv...edium=bireysel