
Yaklaşık 1 senedir çift katlı ofisimizde alt katta dijital işlerimiz üst kat oda ve terastada Denizli kitlesine özel oyun akşamları düzenlemekteyiz. her oyun ortalama 1:30 saat sürüyor ve kapasitemiz 12 kişiden oluşuyor. Ofiste ortaklarımız var kira çok etkilemiyor. 2025'te açtığımız limited şirkette de gider fazla gelir şirketi döndüremeyecek kadar az. Bilet fiyatlarını 250₺ olarak belirledik reklam dönüşümlerinde tıklama başı 0.50-0.90₺ arası harcama yapıyoruz. insanlar merak ediyor katılım da sağlıyor anlayacağınız. Oyunları sistemden takip edebildiğimiz ve çeşitli indirimler yaptığımız bir sitede kurdum oda sıkıntısız işliyor. Türkiye'de belirli sayıda bu tarz etkinlikler düzenleyenler ve Denizli'de sadece sistematik ilerleyen biz varız. ancak sorun şurada ki tam kapasite her zaman dolduramıyoruz ve insanlar instagram ve WhatsApp üzerinden gruptan çıkmıyorlar. Görüyorlar ancak katılım sağlamıyorlar. Oyun süresince dikkatle gözlemliyorum oyun sonunda herkes mutlu bir şekilde ayrılıyor. kahve ve ikramlarda keza bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Oyunlarda devamlı gelen arkadaşlar her seansta farklı kişilerle tanışıyorlar düzenli reklam çıktığımız için. Network ve yeni insanlarla tanışma üzerine kurduğumuz yapıda sözümüzü de tutuyoruz aslında.
Giderler kısmında da ortalama 15-16 bin ₺ aylık hiçbir şey yapmasak gider çıkıyor. sizce bu giderlere rağmen bu projeye devam etmek mi? yoksa kapatmak mı naçizane tavsiyelerinizi bekliyorum. hesaplarımızıda incelemek isteyen olursa aşağıda bırakıyorum.
Instagram adresimiz
Websitemiz
Konumumuz
