Kredi kartı ayarlarınızı kontrol edin
10
●474
- 02-04-2026, 03:16:18Sıfır limitli Ziraat bankası sanal kartımdan norton 399 TL ücret çekmiş, yıllardır kullanmıyorum haberim dahi yok. Kredi kartı ayarlarından telefon/postayla alışverişi kapatın arkadaşlar, sanırım o yöntemle para çekmişler. Ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum, iptal ettirdim gerçi.
- 02-04-2026, 03:30:53Sizde hizmet satın almışlar, bizde global de unicef poslarından geçen sene sistematik ödeme çekmişlerdi Denizbank kredi kartından(limit bitene kadar peş peşe küçük tutarlar) banka da ne oluyor , önlem alalım, normal değil dememiş. Arayınca bir kısmını ortalama 15 gün sonra bir kısmını 27 gün sonra iade ettiler. Kart ayarlarına dikkat etmek gerekiyor.
- 02-04-2026, 04:07:00kredi kartı kullanmak sakıncalı. hele ek hesap esnek vs girmeyin. 50.000 limitli esnek hesabımı gecikmesiz borçsuz harçsız kapattıktan 1 ay sonra. Her ay esnek hesap kullanım beledi adı altında para ittirmişler yapıkredi. 10 bin TL esnek hesap kullanım bedeli ödedim. durduk yere hiç bir yerde boç gözükmemesine rağmen. ayrıca hesaba giren parayı otomatik çektiler. Böyle işte. Dikkat etmek lazım.
- 02-04-2026, 04:22:28Fiziksel kart mı yoksa sanal kart mıydı? Limiti var mıydı onu merak ettim. Ben daha önce hiç böyle birşeyle karşılaşmadım, dikkatliyimdir genelde kontrol ederim. Unicef ne alaka ona da anlam veremedim. Fake isim miydi acaba?Nova adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Esnek hesap kullanim bedeli mi? Ilk kez duyuyorum. Faiz vs olur anladıkta. Kullanım bedeli faiz olur kredi kartı degil ki bu. Dikkatli olmakta kontrol etmekte fayda var her zaman.tunahanertan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 02-04-2026, 04:31:19sıfır limitli sanal karttan nasıl ödeme çekiyorlar sanal kartları ana hesabımızdan para çekemesinler diye kullanıyoruz zaten bankanızla görüşün.
- 02-04-2026, 04:45:09Sanal kartın Telefonla Provizyon, Posta ile Provizyon kısmı açıkmış limit sıfır ama ana kartın limiti olduğu için çekilmiş sanırım, bankaya soracağım müsait olunca. Norton zaten hemen iptal etti ama şeytanın aklına gelmez. Tesadüfen gördüm. Forumda genel olarak sanal kart kullanılıyor uyarmak istedim, demek ki böyle bir yöntem var, dikkatli olalım.akmaster_91 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-04-2026, 04:52:16olum banka hiç -dalşkak- yalar mı? Bizlere sıfır faiz dese de bir şey bedeli mutlaka sokuyor. Bunu anlasak keşke. ayda milyonlarca kişi fuzuli bankalara kanıyor.
- 02-04-2026, 07:32:58Geçmiş olsun, önemli konu cidden bu hangimiz bu şekilde kullanmıyoruz ki sanal kartları bununla ilgili banka ile görüşünce bizleri de bilgilendirir misiniz neyi kapatmak lazım ya da ne yapmak lazım böyle bir şey yaşamamak adına.bim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
