Baştan kaybetmişim desenize. Peki yine sizce iş işten geçmişmidir?
Okul açıldığından beri 6. dersi hiç görmedim aynı ortamda bulunmamak için hep 2. 3. derslerde okulu terkettim. Yeri geldi gittim wc'de döktüm gözyaşı. Anlayacağınız hocam bi o kadarda duygusallıkta vaar
Hocam bi erkek yeri geldiği zaman tabikide duygusal olucak.Ama bak bu duygusallığını kızlara belli etmemeye çalış pek.Yani şöyle diyim.Bi kızdan hoşlanıyorsun.Sakın gidip o kıza demeki ben senden hoşlanıyorum.Boşuna biyerini kaldırırsın.Aynen şöyle de.
Ya sende diğer kızlardan başka bişi var sanki.Hoşuma gittin.Tam kafa kızsın gibisnden bişiler söylersen senin için daha iyi olur.
Hocam şu konuyada açıklık getireyim hiç bi zaman hiç bir şey için geç değildir.Bak eğer gerçekten istiyorsan yarın git yanına ve dediklerimi söyle.Asla utanma kötü birşey yapmıyorsun sen.Ama o kadar kendinden emin ve rahat ol ki kız evet diyebilsin.Hayır derse sakın bozuntuya verme.Canın saolsun ,aslında kafa kıza benziyodn iyi anlaşırdk senle flean de konuyu kapat git nerde ağlıyorsan ağla.Ama asla ağladığını bi kıza belli etme .
Hadi bak yarın senden cevap bekliyorm bakalm diyebilicekmisin tamam mı.Cesaretini topla ve şu işi hallet dostm