Herkese selamlar,
11.02.2026 tarihinde yaşadığım hukuksuzluklara dayanamayıp intihar ettim. Üniversitenin kampüsünde polisler beni bulup zorla ambulansa götürdüler. Sonrasında oldukça sıkıntılı bir hastane süreci yaşadım.
Şu anda taburcu oldum ve evime geldim, ama kafam çok karışık.
Etrafımdaki insanlar ile konuşmak beni sadece daha fazla yıpratıyor. Hiç tanımadığım, bilmediğim kişiler ile konuşmak çoğu zaman daha iyi geliyor. Bu yüzden konuyu burada açma ihtiyacı hissettim. Belki biraz sohbet ederiz. Belki öneri, nasihat vermek isteyen birileri çıkar. Şu anda her türlü yardıma açığım.
Twtitter (X) Hesabım ve yaşadıklarım : https://x.com/mustafaaydn5078
1 Hafta Önce İntihar Ettim | Yardımınıza İhtiyacım Var
14
●1.200
- 16-02-2026, 21:22:26
- 16-02-2026, 21:30:15eğer hayatınıza hayatınızdan daha değerli şeyleri gaye yapmazsanız hayat yaşanılmaz hale gelir intihar seçenek olur.
- 16-02-2026, 21:33:09Üyeliği durdurulduİçinden çıkamadığın sorunlar olduğunda kır geç kardeşim, kendine zarar vermek en büyük güçsüzlükdür. Bu kadar güçsüz olan kendisine saygısı olmayan bir insanla oturup muhabbet bile etmem. Dedikerim canını acıtabilir fakat insanlarda bir hayvan düşeni yerler kardeşim. Yem olma sen kendini yem etmeye çalışıyosun kendine gel toparla kendini, Ceza evine girme ve ölme gerisi hallolur.
- 16-02-2026, 21:35:43Nefis ve malını Cenab-ı Hakk'a satmak ve O'na abd (kul) olmak, ne kadar kârlı bir ticaret Hastalar Risalesi okuyabilirsiniz İntihar düşüncesi genellikle ruhun bir nevi "hastalığı" veya aşırı daralmasıdır. Bu risale, acının ve sıkıntının aslında birer "misafir" olduğunu, hayatın kısalığını ve çekilen dertlerin nasıl büyük bir kazanca dönüşebileceğini anlatır.
- 16-02-2026, 21:43:00Zor olan kalmak , maalesef acı olan bu.
Saçma sapan motivasyon cümlelerinden muhtemelen sıkılmışsındır. Sen kendini kaldırmazsan, kimse gelip seni kaldırmayacak, kaldıramaz hocam.
Sonsuz bir keşif süreci var kısa ömrümüz boyunca, keşfetmeye , savaşmaya , boğulmaya devam edeceğiz. Kendi İdeal sonsuzluğunu hayattayken ara hocam.
Kolay olanı seçme.
Sevgiler ve sabırlar diliyorum.