Mevcut satış konularım:
Google Harita Veri Çekme:
https://www.r10.net/bot-program-sati...rsiz-veri.html
E-Ticaret Ürün Veri Çekme:
https://www.r10.net/bot-program-sati...imi128229.html
Whatsapp Toplu Mesaj Ggönderme:
https://www.r10.net/yazilim-web-hizm...k-artirma.html (Satış konusu hazırlanıyor)
Ayrıca şu anda Google Harita veri çekme ve Whatsapp mesaj gönderme yazılımını tek uygulamada topladığım, daha gelişmiş bir versiyon üzerinde çalışıyorum. Yaklaşık 1 hafta içinde satışa hazır olacak.
Görsellerini sunabilirim şuanlık bukadar yapabildim.
Tüm uygulamalar C# dili ile Selenium ve açık kaynak kütüphaneler kullanılarak geliştirilmiştir. Uygulamalarda lisans sistemi bulunmamaktadır. Kaynak kodlu veya kaynak koda kapalı şekilde de anlaşma sağlanabilir. Satış modeli komisyonlu, toplu devir veya özel anlaşma şeklinde olabilir.
ciddi düşünen arkadaşlar özel mesaj yoluyla iletişime geçebilir. Detayları konuşabiliriz. Şu ana kadar toplam 12 satış gerçekleştirdim Ürünler aktif olarak talep görüyor, Yapacağınız küçük bir reklam ve doğru pazarlama ile verdiğiniz ücreti kat ve kat çıkarabileceğinize inanıyorum. Özellikle doğru kitleye ulaşıldığında botların satış potansiyeli oldukça yüksektir.


