• 28-01-2026, 22:15:57
    #10
    Gerçekçi bir hayalim yok.

    Evredeki diğer gezeğenleri rahatça gezebilmek , o teknolojinin olduğu bir çağda olmak isterdim.
    Evrenin gizemlerini öğrenmek isterdim.
    Evrende akla hayale sığmayacak gezeğenler vardır. Su gezeğeni , ateş gezeğeni , komple altından bir gezeğen , farklı fizik kurallarının işlediği gezeğenler vs.
  • 28-01-2026, 22:31:40
    #11
    mum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sayısal lotonun algoritmasını çözsem her şey hallolur gibi.
    Loto ların algoritmasını ben size söyleyim hocam. Hiç oynanmamış toplar çıkıyor. Yani cihaz hiç oynamış toptan en az oynanan topa doğru top seçiyor. Şimdi her şeyi halledin bakalım. Zengin olursanız bize de haber verirsiniz.

    Daha detaylı anlatıyım: Diyelim o hafta 500 bin kupon oynandı. 39 numarayı hiç kimse oynamadı. 39 numara önce çıkıyor. Sonra 45 hiç oynamadı 45 çıkıyor. 56 yı 1 kişi oynadı 56 çıkıyor. Genelde lotoların algoritması böyle çalışıyor. Rasgele toplar çıksaydı, sadece 1-2 kişiye çıkmazdı. Bazı haftalarda 50-60 kişiye de çıkardı. Veya daha da fazla kişiye de çıkardı. Hiç böyle bir şey yaşanmadı. Çünkü algoritma en az oynanan topa göre çalışıyor. O yüzden bazen kimseye çıkmazken, bazen 1-2 kişiye çıkabilir. Hiç bir zaman 300-400 kişi logoyu tutturdu haberini duyamazsınız. Öyle bir şey olabilmesi için en az oynanan numarayı, en az 300-400 kişinin oynaması lazım.