• 08-01-2026, 14:24:51
    #19
    cozucem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    biri bunu yapıp "R10 Lareda aklıma soktu" derse Güzel bir ceza alırsın Dikkatli konuşun dikkatli yazın bazı şeylerin telafisi zor olur.
    Sağolun hocam düşündüğünüz için. Keşke dediginiz gibi olsada toplum olarak dayak aklımıza gelmese. Yediğim dayak yanıma kaldıktan sonra düşüncelerim ve bakış açım çok darlaştı.
  • 08-01-2026, 16:16:39
    #20
    Lareda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sağolun hocam düşündüğünüz için. Keşke dediginiz gibi olsada toplum olarak dayak aklımıza gelmese. Yediğim dayak yanıma kaldıktan sonra düşüncelerim ve bakış açım çok darlaştı.
    Aklıma gelen öyle şeyler var ki yapmayı bırak düşünmek insanlık suçu

    Artık kanunlar keyfi adam bir şekilde itirafçı oldum diye seni verir.
  • 08-01-2026, 17:36:47
    #21
    PREMIUM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam 3-4 sene önce girmiştim eve kiram 5.000 TL idi şu anda 17.000 TL ödüyorum yine de son aya sayılabilir mi?
    O kira kontratına biraz bağlanıyor depozito yerine 1 kira yazdıysanız yada kira bedeliyle aynı ücreti yazdıysanız evet geçerli oluyor.

    Çakal bir ev sahibi ile aynı problemi yaşadım eve girerken 1k idi kira çıkarken 5k idi. Evden çıkacağımı dile getirdim buna karşılık önümüzdeki ay kira ödemeyeceğim depozitoya karşılık dedim. Depozito bin lira kira 5 bin dedi, o zamanın bin lirası şimdi beş bin olmuş işte yokuşa sürme ikimizde yoruluruz dedim öyle çıktım.