Mesajlara neden geri dönüş yapılmaz
10
●402
- 20-12-2025, 17:09:28Herhangi bir alışveriş için mesaj yazınca neden mesaja dönmeyenleriniz var?Ürün hakkında bilgi istiyorsunuz sonra da görüldü atıp bırakıyorsunuz. Aynı şekilde ben de yazıyorum alım-satım için cevap yok.Sana uymuyorsa teklif en azından kabul edemem diye cevap ver.Satış yaparken ürünü alacağım diye wp bırakıp 1 dk içerisinde vazgeçtim diyorsunuz.Bu hareketler bir insana yakışmaz.Kız görüldü atar anlarım da erkek adamın atmasına anlam veremiyorum. Bir daha bu şekilde yapanlara ağır cevap vereceğim. Forumda ticaret inanılmaz şekilde berbat olmaya başladı. Tekrar söylüyorum önünüze gelene davetiye vermeyin.Bir daha ürünü satıp şikayet edince sert cevap verenlerle de görüşeceğim. Ben sattığım malın arkasındayım sen de olacaksın.
- 20-12-2025, 17:12:08Üyeliği durdurulduBen görüldü atmıyorum mesaj limitim doluyorSamedreis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-12-2025, 17:20:03Yoğunluktan, wp ye girip baksanız her gün 15 mesaj geliyor 10 unu cevaplıyorum 20 daha geliyor + gundelık hayatta fiziksel işte de çalışıyorum imkanı yok outurpo biriyle 5 dk konuşmamın. Çok önemli bi konu olması lazım.