Elinize saglik falan degil. Siz bakmayin burada alkislayip, oh diyenlere.
Ofkeyle kalkan zararla oturur derler, bu 2 taraf icin de gecerli tabii ki.
Adama yumruk attiniz, adam yere duserken kafayi vurdu kaldirima, oldu. Ne yapacaksiniz? Bir daha aileme kufretmemeyi ogrenir mi diyeceksiniz? Yoksa elim kirilsaydi da vurmasaydim diyip pismanlik mi yasayacaksiniz?
Ya hu esiniz cocugunuz var, varin gidin yolunuza. Siz yaptiginizla gurur duyar, cezami cekerim diyebilirsiniz ama esiniz cocugunuz demez.
Daha gecenlerde boyle bir olayda olum yasandi. Adam yumrugu yer yemez yere yigildi ve orada can verdi. Az once yumrugu atan eleman ise panikle adami hayata dondurmeye calisanlar arasindaydi. Biri mezara, biri hapise gitti. Degdi mi peki?
Bugün yarın X'e düşerim herhalde (Twitter)
71
●6.428
- 23-11-2025, 12:20:133 4 gün sonra unutacağınız şeyler için ölmeye veya öldürmeye değmez, ülke teksasa döndü kimin ne yapacağı belli değil.. küfür çok zorunuza gittiyse ararsın polisi şikayetçi olursun. sizi suçlamak için yazmıyorum daha sonra pişmanlık yaşamayın diye yazıyorum.
geçmiş olsun. - 23-11-2025, 14:07:17Geçmiş olsun hocam asayisberkemal de görünürseniz linciniz şimdiden hayırlı olsun. Konunun aslını astarını bilmeden linç ediyor millet.
Ağır tahrik var inşallah bir şey çıkmaz ama trafikte ne olursa olsun bulaşmayın geçen gün kanserden kurtulan adam öldü gitti. Ne gerek var hödüklerle uğraşmaya. Muhatap olmamak en iyisi yanan siz olursunuz - 23-11-2025, 15:37:00Yaptığınızda sonuna kadar haklısınız ve adam kesinlikle hak etmiş. Ancak ne kadar zor olsa da bu tarz davranışlar çok riskli. Özellikle çene veya kafaya darbe. Adam düşerken kafasını bir yere vursaydı muhtemelen beyin kanamasından ölürdü. Sende bundan sonra çocuğunu hapishane arkasından görürdün. Bu tarz durumlarda kafaya darbe en son yapılacak şey olmalı. Ayrıca karşı tarafın size vurmasını bekleyin o kalkışmadan sizin kalkışmamanız lazım. Umarım hatasının farkına varır ve şikayetçi olmaz. Çok geçmiş olsun.
- 23-11-2025, 15:58:48Adam ölürse onurum için öldürdüm diye savunursun kendini mahkemede.neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonraki 15 yıl , acaba o yumruğu atmasaydım demekle geçer.
En az 15 yıl hapistesindir. Eşit seni beklemez , senden ayrılır başka biri ile muhtemelen evlenir.
Çocukların sensiz büyür. Seni baba yerini koymazlar.
Sen namusum ortada değil diye gerinmeye o durumda devam edebilecek misin
Yazdıklarıma alınma gerçekler malesef acıdır , bunları'da hesaba katmalısınız. - 23-11-2025, 16:05:54Hayal gücüne hayran kaldım. Demek ki zamanında çok boynuzlanmışsın ki herkesi kendi eskilerinde karıştırıyorsun.kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam sen anana bacını sövülünce susup pasif kalırsın. Sonra da adamım diye dolaşır buralarda klavye delikanlılığı yaparsın. - 23-11-2025, 16:10:31Boynuzlanmak ? Boşanmak diye bir şey var duymadın galiba hiç.neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen müebbet yiyeceksin , Eşin seni ölene kadar bekleyecek.
Gerçekler acıdır , başına gelene kadar herkes kuyruğu dik tutmaya çalışır.
Kimse size susun demedi ama kafasına vurup öldürün'de demedi. Küfür edene sende edebilirsin mesela. Adam sakat kalsa ayrı dert ölse ayrı dert. 10 Saniyelik bir hatanın bedelini ömrünüz boyunca ödersiniz.
Yüzüne gerçekleri vuruyorum. Ama belli ki akıllanmazsın. Alıntı yapmayın.
