Serdal Adalı: "Rafa devre arasına kadar talebimiz için olumlu adım atmadı. Ocak ayı için çıkış maddesi bellidir! Menajeri '3 Milyon Euro getirelim, bırakın' gibi komik bir teklif geldi! Burası Beşiktaş, ayrılmak isteyen varsa, şartları Beşiktaş belirler!"
Serdal Adalı: "Rafa Silva ya bir an önce kendisine duyulan sevginin ve güvenin karşılığını verir ya da istediğimiz bonservisi getirir ve gider! İkisine de yanaşmıyorsa, sözleşmesi bitene kadar hiçbir yere gidemez! Beşiktaş'ın maaş tasarrufuna da ihtiyacı yoktur! Gerekirse parasını veririz, oturturuz! Gerekirse konu FIFA'ya gider, Beşiktaş'ın hakları sonuna kadar korunur."
Rafa silva krizi
4
●228
- 15-11-2025, 14:01:58Ne büyüttüler ya tamam oyuncu iyidir falan da kimse bir takımdan büyük olamaz. Futbolu bırakırım falan diye kaçmaya çalışıyormuş heralde bırakın gitsin parasını verince ne uzatıyorsunuz kime faydalı olacak. Sergen bişey yapmadım diyor ama çok istikrarlı bir futbolcuyu da bu kadar 32 yaşında kimse bıktıramaz, ailevi yada çok sosyal bir problem olması lazım ki kafasında bitirsin her şeyi. Değişik senaryolar dönüyor heralde.
- 15-11-2025, 14:07:40Futbolu birakicagini soyleyip sonrasinda menajeri araciligiyla klup ne kadar bonservis talep ediyor diye sordurmus muhtemelen tekrar Benfica yapma dusuncesi var kafasinda 🤷Kem4l adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-11-2025, 14:09:42Öyleymiş evet çok takip etmiyorum ama. Mourinho girmiş aklına diyor bazı yerler. Bence Adalı doğru yolda. Parasını getiren alır. Yoksa koy paf takım idmanlarına gezip dursun yapacak bişey yok.justkaraduman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-11-2025, 14:50:29Geçen senenin en iyisi bu senenin en iyisi.
Adam oynuyor takım oynayamıyor.
Dinamo gedson bile gitti Orkun geldi. Rafa çok iyi bir topçu süreç bu seviyeye geldiyse suç sergen ve yönetimdedir.
Saha da bile bi dünya faul yapıyorlar adam gık etmiyor oyununa devam ediyor.
Bu olay yönetim ve sergen hocaya yazar