• 07-11-2025, 14:28:47
    #19
    ByMaDaK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Öncelikle detaylı bir şekilde yazdığınız ve ilginiz için teşekkür ederim.

    hayatta ne yaparsak yapalım ucu her zaman paraya dayanıyor.. şu anki mental çöküş’ün ana sebebi kesinlikle maddiyat değil. Manevi olarak kurduğum bazı hayallerin hüsrana uğraması. Şükür günümüz şartlarında iyi bir kazancım kendime ait evimde bulunmakta. Bugüne kadar para ile çok mutlu olduğum söylenemez tabii ki de çok zor dönemlerden geçtim ama bir şekilde yoluna sokmaya çalıştım ve başardım da.




    kendin üzülürsün içine atarsın geçer bir şekilde durumu idare etmeye çalışırsın, ancak bu üzüntünü sevdiklerin de üzülmesini sebep olduğun zaman seni daha da üzücü hale getirir.. durum bundan ibaret.


    Şu anda yapılması gereken hayattan ders alıp daha dik olarak ayakta durmak gerektiğini inansam da o gücü kendimde bulamıyorum
    Sevgilisinden ayrılan keç zengin bunalıma giriyordur. Kaç fakir bunalıam giriyordur.
    Şu istatistik bile sevgi dahi paranın öenmini ortaya koyar. Eve eli boş gelen insanla eve eli dolu gelen insan arasında her zaman fark vardır. NET
    Benim çocuklarım var. Genelde bir şeyler alıp giderim eve. Her eve gidişimde küçük kızım hemen koşar gelir beni karşılar. Bırak kızımı karşı komşunun çocuklarıda beni gördüğünde koşar gelir.
    Bunların hepsi güzel duygu ama hepside para ya dayanıyor. Fakirde kuma derler Zengin medres hesabı. Para kelimeleri bile değiştiriyor
  • 07-11-2025, 14:39:42
    #20
    Para varsa saygınlıkta vardır tabi. Günümüzün gerçekleri. Para sizi bey yapar. hanım yapar. Bize para varken de yokken aynı davranan kişiler lazım. Sorunlara gelince ister dile getirin ister getirmeyin,geçiyorlar.

    Ne zaman geçtiğini hatırlamıyorsunuz bile bazılarının. Öyle geçiyor. Takmayın.