Vay be beyler, Martı'ya helal olsun! Hani şu sürekli davalarla, lisans iptalleriyle uğraşıp duran, "battı batacak" denilen Martı var ya... Vurdu gol oldu!
Artık sadece scooter değil, lisansın verdiği yetkiyle farklı ulaşım çözümlerine (elektrikli moped, belki yakında araç paylaşımı falan) daha rahat girebilirler. Ellerini bağlayan zincir kırıldı.
Sizce bu yasal zafer, Martı'yı Türkiye'de Uber/Bolt gibi büyük bir "çağrılı ulaşım" hizmetine dönüştürür mü? Yoksa hep scooter'la mı kalırlar? 👇 Yorumlayın!
Martı TAG E-Ulaşım Lisansını Kaptı!
2
●374
- 24-10-2025, 19:13:12
- 24-10-2025, 19:20:57rahmetli Levent Kırca'nın bir bölümünde vatandaşın başına memur memurun başına müdür müdürün başına denetleyen birini yolluyordu ya. Bizim ülkede hastalık var mevcut olanı düzeltmek için çapa sarfetmiyoruz yenisi gelsin diyoruz sonra yenisi eskisi gibi olup bu sefer 2 kat bindiriyor. Martı tag eyvallah ama geçen silah çeken falan olmuştu bu işler bunu tetikler. dikkatli olmak lazım.