ttnet kaş yapıcaz, derken göz çıkartıyor burada kim ne derse desin, iyileştirme çalışmaları için belli başlı portları kapatıyorlar sonra çoğu yere erişim sağlanmıyor, net gidiyor. 10 dk.'da bir gidip gelirmi ya, 2 günde bir arayıp kavga etmekten artık ben sıkıldım onlar aynı şeyleri söylemekten sıkılmadılar. "İyileştirme çalışmaları yapılıyormuş, kısa sürede çözümlenecekmiş" bu nasıl kısa süre ise bir port kapattılar 3 aydır ceremesini çekiyoruz.
Yazıklar olsun !
Saygılar.
ttnet rezillikte son perde.Haram olsun ödediğim paralar.
32
●1.566
- 14-09-2009, 23:51:23Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
- 15-09-2009, 01:47:05HyperFt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
8 Mbps'ye kadar ADSL paketleri (4 GB, 4 GB (Plus), Limitsiz) dışındaki paketler için belirtilen hızlar maksimum download hızlarıdır. Upload hızı ise download hızının ¼'ü kadardır. (8 Mbps limitsiz paketinin upload hızı ise 1024 Kbps'dir). Örn: 1 Mbps paketinin download hızı 1024 Kbps, upload hızı 256 Kbps'dir. Belirtilen hızlar fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.
http://www.ttnet.com.tr/web/99-364-1...adsl_paketleri
- 15-09-2009, 01:55:21Üyeliği durduruldunet kesilir suçlu sen olursun , ararsın 1 saat müzik dinletirler aramazsın düzelme olmaz dediğine hak veriyorum
bugun net çok yavaştı aradım işte klasik laflar kapattım telefonu 15-20 dk son baktım sitelere hızlı giriyor dowloand hızım 15k dan 250k çıktı birden bire