• 13-09-2009, 00:42:34
    #28
    AVON adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    iyide ben tehdit etmedimki nasıl oldu hala anlamış değilim?
    Sinan şuan telefonda.

    Logları yolladım dilek'e dedi.
    Bakalım ne yazıcak.
  • 13-09-2009, 00:43:06
    #29
    Mert Sinan dediğin şahsiyet Rebelmaster'sa o da seviyesizin teki. Sitemden konu açlıyor. Uyarınca da asarım keserim havasına giriyor. Bir de yazının sonuna kendi site ismini yazmış. Yaptığın ayıp diyorum. Kalkmış bana Google dostu yazıdan anlamıyorsun diyor. He Allah'ım. Kendi kendine oynasın diye cevap verip uzatmadım ama bunu da bil. Onun için kimseyle tartışmaya değmez.
  • 13-09-2009, 00:43:17
    #30
    Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
    AVON adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    benim msnmi sadece ahmetcan bilir ve onunda böyle birşey yapmasını beklemem :S
    Merak etme eğer webengineer ve diğer tehdit edilen arkadaş böyle bir işlem başlatırsa. Kimin ne yaptığı ortaya çıkar
  • 13-09-2009, 00:45:12
    #31
    ilyasbat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Mert Sinan dediğin şahsiyet Rebelmaster'sa o da seviyesizin teki. Sitemden konu açlıyor. Uyarınca da asarım keserim havasına giriyor. Bir de yazının sonuna kendi site ismini yazmış. Yaptığın ayıp diyorum. Kalkmış bana Google dostu yazıdan anlamıyorsun diyor. He Allah'ım. Kendi kendine oynasın diye cevap verip uzatmadım ama bunu da bil. Onun için kimseyle tartışma. Değmez.
    İstersen msn adresini veriyim özel sorununu oradan çöz.
    Burada neden karalama yapıyorsun ki.
  • 13-09-2009, 00:45:34
    #32
    3.5 tl için olanlara bakın ya. yazık walla yazık.


    Dileği tanırım sevdiğim saydığım bi insandır. bayağı bi konuşmuşluğum vardır kendisiyle. dilek içinde olumsuz yorum felan yapmanız hiç hoş değil. kız buraya ticaret için gelmiş yaptığı işleri görüyorsunuz daha niye konuşuyorsunuz. ahmet canında banı kısa zamanda açılacak. bakalım bidaha ahmet canı kaç lira için banlatacaklar. 1 liramı. 2 liramı. yoksa 2 buçuk liramı.

    dilek sen bunları kafana takma msnde ne konuşuolarsa konuşsunlar bas engeli gitsinler sen ticaretini yap aynı şekilde devam et zaten ticarette nasıl biri olduğun itraderlerden belli
  • 13-09-2009, 00:46:33
    #33
    WebEngineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İstersen msn adresini veriyim özel sorununu oradan çöz?Burada neden karalama yapıyosunki?
    Gereksiz insanlarla muhatap olmuyorum sen daha iyi biliyorsun Mert. Karalama yapmıyorum nasıl bir şahsiyet olduğunu söylüyorum. Kal sağlıcakla.
  • 13-09-2009, 00:48:39
    #34
    Bakın, dün msn adresinizden kardeşiniz bizim ile görüşme yaptı bir ortak arkadaşımız aracılığı ile.

    Dileğin peşini bırakın, Resul le kavgalı vs diye ona kin tutmayın gibi sözler etti.Biz Dileğe bulaşmadık, kendisi gelip bize bulaşmıştır.

    Biz ayrıca ona Resul yüzünden kinimiz olmamıştır, konuşmalarda onun sözü bile geçmedi.En nihayetinde msn den gelip çocuk çocuk laflar edildi sizi pişman ederim gibiler.Bizde karşılık verdik tabi ki buyursun gelsin, pişman edicekse.

    Davet ettik geri çekildi madem tehdit ediyor, lafının arkasında dursun buyursun gelsin.Lâkin takıldığım bir nokta vardı yazış tarzları aynıydı ablası ile hala anlam vermiş değilim.

    Kusura bakmayın ben inanmıyorum.
  • 13-09-2009, 00:49:00
    #35
    Kendinde diyorsun ticaret yapmak için giriyorum diye takma kimseyi kafan ticaretini yap çık ,burda azınlıkta olsa boş insanlar var.

    Bu arada Ahmetcan kim devamlı ismi geçiyor ?