Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür.
22
●1.044
- 08-09-2025, 01:19:18İnternet kısıtlandı demiş arkadaş senin zoruna hangi kısım gitti internetin kısıtlanması zoruna gitmesi lazım aslında ama neyse

anilguler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 08-09-2025, 07:52:12İnsanları manipüle edip sokağa çağırdığı, devlete ve hükümete propaganda yaptıkları için gayet normal. En üzüldüğüm üniversiteli gençler insanları özgürlük adalet diye kandırdılar
ve arkalarına sığındılar
Evvelden belli olacaklar boşuna çırpınıyorlarmerakalemi bunu beğendi.1 kişi bunu beğendi. - 08-09-2025, 07:57:03Vakti zamanında saray/otel olmayacak yerden duman çıkmaz dedim diye forumdan ban yemiştim. O geldi aklıma... (Siyasi içerik değildir. Geçmiş bir konuyu yâdettim)
- 08-09-2025, 11:06:06Birşey soracağım; kurultayı şikayet eden ve savcılığa başvuruda bulunan yine içlerinden birileri ve bunu da gizlemiyorlar, en çok savunan gazetecileri bile "yahu bu kadar da olmaz" diyor ama siz gelmişsiniz fikri hür diyorsunuz neden bahsediyorsunuz acaba.
- 08-09-2025, 12:30:15Olabilüü de olmayabilüüde işte tüm meselede bu zaten..serterefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-09-2025, 12:42:09Hocam siyasette her şey mümkündür. Bugün söylediğini başka gün inkar eder a partiden b partiye geçerler. ki birbirleri arasında sürekli takas ediyorlar.delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçlerinden şikayet var demek , kayyum atayabilirsin anlamına gelmiyor.
Yapılmış seçimleri birilerinin söylemleri yada şikayetleri üzerine iptal edemezsin. Hele ki siyaset gibi kirli bir ortamda söylenen laflar kanıt niteliği taşıyamaz.
Ayrıca hukuken'de zaten geçmiş bir seçimi iptal edemezsin. Seçimden sonra bunun itiraz inceleme süresi olur. Eğer yıllar geçmiş seçimler iptal edilebiliyorsa geçmişteki tüm seçimler şaibeli konuma düşer.
Sen sadece işine geleni iptal edeceksen eğer ikili adalet sistemi olmuş olur.

