Parasite adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
10-20 Sene Sonra Türkiye Ne Durumda Olacak?
16
●474
- 06-09-2025, 23:12:21Yok. Ortalama 40-50 bin lira ile işe başlayan üniversite mezunlarından bir ev için 3-5 milyon talep ediyorlar. ( Kredi çekersen 8-9u buluyor )
Eğitim, sağlık desen avuçla para artık. Gençler zaten artık çalışmak istemiyor bunu bildiği için çoğunluğu kolay yoldan paranın peşinde.
Nasıl gelecek bu refah denen arkadaş
- 06-09-2025, 23:14:08Hala bir geleceğimizin olacağını düşünmeniz güzel.
Adalet ve sosyal çürüme durmadığı sürece venezuela ekonomisine el salvodor çetelerine sahip 3.sınıf bir ülke olacağız hal böyle olunca ülke olarak kalabilecekmiyiz oda meçhul. hepimiz beyni yıkanmış gibi yaşıyoruz siyasiler halkla alay ediyor milli eğitim bakanı okullarda kayıt ücreti talep edilmiyor diyor haa diyorum demekki kayıt ücreti talep ediliyor. Ne diyorlarsa tersi var neye iftira atıyorlarsa kendilerinde var neyi görmezden geliyorlarsa hepsi var ülkecek herkes gergin herkes kaygılarla boğuşuyor işssizlik hat safada sayılı okullar harici eğitimin hiçbir manası anlamı kalmadı bu ülkede artık restoranda yemek yerken boğazınız kesilebilir trafikte giderken saldıra uğrayabilirsiniz mesela yada çocuğunuz bir üniversitenin bahçesinde başından vurulabilir hatta bir yolcu otobüsünde tacize uğrayabilir bu pişkinlik ve yüzssüzlük sebep olanların sonu olacak bu beğenmedikleri nesil onları tarihin tozlu raflarına belgeseller ile birlikte gömecek. - 07-09-2025, 00:02:09Konuya siyaseti pek karıştırmak istemem fakat ister istemez alakası var.
Benim yorumum şöyle.
Eğer iktidar bir şekilde muhalefeti etkisiz hale getirmeyi başarırsa ülke artık freni olmayan bir kamyona dönecektir. Ha şuanda'da çok farklı değil ama o durumda daha kötü olacaktır , elbet medya iktidarın elinde suçu atacak birilerini bulacak ki inananlarda olacak.
Burada ben partiye özel bir yorum yapmıyorum. Yanlış anlaşılmasın. Parti isimleri değişebilir sonuç değişmez. Tamamen yaşanacakları yorumluyorum.
Rakibin yoksa rekabet ortamı olmaz. Bu durumda verilene razı olmak zorundasın , alternatif seçeneğin kalmaz. Artık kimseyi memnun etmek zorunda kalmazlar. Ayrıca bu durum suistimale açıktır. Daha fazla yorum yapmak istemiyorum. Bizim aklı bir karış havada olan halk biraz gözünü açsa iyi olur.

