Selamlar,
Pazartesi günü akşam saatlerinde dişçiye gittim ve 30 dakika süren zorlu bir çekim gerçekleştirdi. Yaklaşık 5-6 iğne ile uyuşturdu ve çeneme kadar kazıdı resmen.
Ertesi güne kadar koyduğu pamuğu çıkartma dedi. Ben de yenileyerek ertesi güne kadar pamuklu gezdim. Ayrıca bir şeyleri pipetle içtim. Bunları yapmak dry socket'e neden oluyormuş sanırım.
İlk hafta sabah akşam 2'şer iğne verdi ağrı kesici ve antibiyotik.
Benim de iğne fobim var. Çekim olan gece ve ertesi sabah vurdurdum bir şekilde ama dayanamayacak seviyede ağrı yapıyor kastığım için. Doktorumla konuştum hapa geçtim.
İğne olunca insanın uykusu geliyor ve daha hızlı ağrıyı kesiyor. Şimdi hapları kullanıyorum ağrı kesici fayda etmiyor.
İşlem zorlu geçtiği için şu anda yanağım, dudağım her yerim yara içerisinde zorladığı için. Dayak yemiş gibiyim. Sağ tarafım da epey şişmiş.
Pıhtı ağzıma baktığımda kaybolmamış gibi duruyor ama çoğu belirti dry socket'i gösteriyor.
Sizce normal midir? İlk gün bu kadar ağrı yoktu, 2. gün de yoktu fakat bu sabah orta derecede zonklama hissediyorum.
Zorlu bir diş çekimi.
8
●310
- 03-09-2025, 09:26:59
- 03-09-2025, 09:46:29Geçmiş olsun hocam aynı kaderi paylaşıyoruz diş ağrısı Rabbim kimseye yaşatmasın.
- 03-09-2025, 10:12:57Pipet kullanmayın , En olmayacak şeyi yapmışsınız. Bende geçen zorlu bir diş çektirdim. Üstüne birde aynı anda implant yerleştirdi. Ağrı ve ağzım açılmıyordu. 1 hafta bir şey yiyemedim az az yoğurt yedim diğer tarafımla anca.
Benimde çekim zorluydu o yüzden ağzımda baya uğraştı tüm ağzım çenem yara ve şişti 10 gün sonra falan rahat ettim anca.
İlk 5 gün ağrı ve şişlik olur sonra yavaşça azalmaya başlar.
Arveles diş için etkili sabah akşam 1 tane içersiniz
Etkisini kaybettiğinde aralara 1 parol ekleyin , parol 2 saat anca etkisi olur.
