• 02-09-2025, 21:02:41
    #1
    Gençler/arkadaşlar forum üzerinde satılan edu.pl mailleri satıyorsunuz ya? güzel ama? bazı isimler harika güzel düşünülmüş ama? başına neden üniversite adı yazıyorsunuz? az önce birine denk geldim, ve şuanda bulunduğu üniversiteye mail atıyorum bu şekilde satış yapıyor diye, siz hayırdır? insanları nasıl kandıracağınızı mı şaşırdınız? benim gözümde nitelikli dolandırıcılıktır bu.

    önüme gelirse tek tek bulunduğu üniversiteye şikayet edeceğim bilgilerinize.
  • 02-09-2025, 21:04:03
    #2
    Kurumsal PLUS
    ?
  • 02-09-2025, 21:05:38
    #3
  • 02-09-2025, 21:06:30
    #4
    Hocam bunu yapanlar domaini satın alarak yapıyor.
    https://www.atakdomain.com/domain-so...polonya/edu-pl
  • 02-09-2025, 21:06:40
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Olayı çözemedim. şimdi örneğin xxtü.edu.pl gibi mi yani bizim üniler gibi mi?
  • 02-09-2025, 21:07:40
    #6
    Üyeliği durduruldu
    TOLQA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam bunu yapanlar domaini satın alarak yapıyor.
    https://www.atakdomain.com/domain-so...polonya/edu-pl

    r10 edu hayırlı olsun
  • 02-09-2025, 21:07:41
    #7
    bakın arkadaşlarım alabilirler ticaret dönüştürebilirler tabiki? bu en doğal hakları bunu yapacaklar tabikide, kazanacaklar ama? başına üniversite adı koymak nedir?
  • 02-09-2025, 21:09:17
    #8
    Nookta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gençler/arkadaşlar forum üzerinde satılan edu.pl mailleri satıyorsunuz ya? güzel ama? bazı isimler harika güzel düşünülmüş ama? başına neden üniversite adı yazıyorsunuz? az önce birine denk geldim, ve şuanda bulunduğu üniversiteye mail atıyorum bu şekilde satış yapıyor diye, siz hayırdır? insanları nasıl kandıracağınızı mı şaşırdınız? benim gözümde nitelikli dolandırıcılıktır bu.

    önüme gelirse tek tek bulunduğu üniversiteye şikayet edeceğim bilgilerinize.
    Allah akıl fikir versin edu mail sağlayanlar gelipte bir üniversitenin veritabanını hackleyip falan açmıyor edu.pl domain zaten kayıt ettirilebilir bir alan adı 20 dolar verip sende domaini alıp mail kurup dağıtabilirsiniz. Bıktım artık şu birbirlerinize saldırdığınız tavırlardan.
  • 02-09-2025, 21:12:40
    #9
    webgiller adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Allah akıl fikir versin edu mail sağlayanlar gelipte bir üniversitenin veritabanını hackleyip falan açmıyor edu.pl domain zaten kayıt ettirilebilir bir alan adı 20 dolar verip sende domaini alıp mail kurup dağıtabilirsiniz. Bıktım artık şu birbirlerinize saldırdığınız tavırlardan.
    anladığınızı okumama gibi bir probleminiz var sanırım. Ben arkadaşların satışlarına bir lafım yok tabiki? satacaklar? bak diyorum tabiki satacaklar bak 2 kere yazdım ki? okuduğunuzu anlayasınız diye, benim burada kızdığım nokta, üniversite adında fake mail olarak satış yapmak?